Д-р Татяна Кърчева – невролог

Published by burn on

Д-р Татяна Кърчева – Лекар невролог в град Стара Загораоктор Татяна Кърчева е лекар невролог, практикуващ на територията на град Стара Загора. Като специалист по неврология, Кърчева извършва прегледи, диагностика и лечение на неврологични заболявания.

Доктор Татяна Кърчева има сключен договор с НЗОК.

ДЕЙНОСТИ

Диагностика на неврологични заболявания
доктор Татяна Кърчева – Лекар невролог в Стара ЗагораДоктор Кърчева извършва диагностика на неврологични заболявания в неврологичният си кабинет в град Стара Загора. Прегледът при специалист невролог в съчетание с ултразвуково изследване ( Доплерсонография ) са ефикасен метод за диагностиката на симптоми като: световъртеж, главоболие, залитане, мигрена. Неврологията е дял от медицината, които се занимава с диагностиката и лечението на заболявания, отнасящи се до вегетативната, периферната и централната нервна система.

Лечение на увреждания на централната нервна система
Като специалист невролог с богат опит, доктор Кърчева извършва лечение на увреждания на централната нервна система. Част от заболяванията на ЦНС са: мозъчни тумори, депресии и неврози, епилепсия, мигрена, главоболие, инсулти, световъртеж, мозъчно-съдова болест. Симптомите на увреждане на централната нервна система могат да бъдат: обърканост, слаби рефлекси, загуба на паметта, припадъци, кома, дезориентация.

Лечение на увреждания на периферната нервна система
Доктор Татяна Кърчева извършва лечение на пациенти с увреждания на периферната нервна система. Такива увреждания са: пареза, дископатия, радикулит, двигателни нарушения след инсулт, мускулна дистрофия, паркинсонизъм. Кабинетът на доктор Кърчева е оборудван със всичко необходимо за извършването на прегледи и лечението на увреждания на централната и периферната нервна система.

КОНТАКТИ

Д-р Татяна Кърчева – невролог
Адрес: гр. Стара Загора, бул. Христо Ботев 69, вх.В, ет.1
Тел.: 042 620 020;
Моб. тел.: 0888 795 574, 0886 818 369
E-mail: tanny.doc@abv.bg