Д-р Стоян Иванов – Ортопед гр. Варна

Published by burn on

Д-р Стоян Иванов е специалист по ортопедия и травматология.

Практикува в Клиниката по ортопедия и травматология към УМБАЛ Света Анна в град Варна.

ДЕЙНОСТИ:
Лечение на ортопедични заболявания
Лечението на ортопедични заболявания, изисква индивидуален подход към всеки пациент. Повечето заболявания подлежат на излекуване, но това зависи от навременната консултация и диагностика със специалист ортопед. Основната цел на доктор Филипов е да предостави на пациентите, необходимите диагностични прегледи и изследвания, прецизно и внимателно, в комфортна обстановка, чрез модерна апаратура. Вниманието и грижите към пациентите отговарят на съвременните световни и европейски стандарти.

Лечение на заболявания на опорно – двигателния апарат
Специалистът ортопед, извършва лечения на заболявания на опорно – двигателния апарат при възрастни. Такива заболявания са: остеоартроза, остеопороза, заболявания на гръбначен стълб, ставите и мускулите. Доктор Мишо Филипов предлага оперативно лечение на вродени и придобити заболявания на крайниците.

Лечение на остеопороза
Остеопороза е състояние при което костите са чупливи и слаби. В голяма част от случаите, намалената здравина на костите се дължи на ниско ниво на фосфор, калций и други минерали. В ранни стадии, костната загуба няма изразени симптоми. С напредването на процеса, могат да се появят оплаквания като: приведена поза, загуба на височина, болки в гърба, счупвания на прешлени и други проблеми.

Ехография на стави, мускули и сухожилия

КОНТАКТИ

Д-р Стоян Иванов – Ортопед гр. Варна
Адрес: гр. Варна, бул. Цар Освободител 100
Тел.: 0887 19 79 48
Е-mail: