Д-р Стойка Радева – Рехабилитатор – гр. София

Д-р Стойка Радева е специалист по Физикална и рехабилитационна медицина.

Д-р Радева практикува в Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ град София.

Д-р Радева е създала собствен алгоритъм за лечение на болката при дискова болест в шийния и лумбален отдел на гръбначния стълб, за лечение на мигрена, за лечение на остеоартрит на колянната става, за лечение на функционалния дефицит при пациенти с МС.

Завършила съм медицина през 1985 г. в МУ в София. Работила съм в окръжната болница в Кюстендил 1985-1987 г. През 1987 г. започвам работа като асистент в Клиника по физикална и рехабилитационна медицина в ИСУЛ, където работя и до сега.

Придобих специалност по физикална и рехабилитационна медицина през 1990 г.
В клиничния си път съм работила по проблеми, свързани с болката, с промени в централната и периферната нервна система, с проблеми в репродуктивните функции при жените, с проблеми в вегетативната нервна система.

През 1989 г. завърших тримесечен курс по акупунктура по линия на СЗО в Улан Батор – Монголия. По линия на следдипломна квалификация имам завършени курсове по: “акупунктура”, “мануална терапия’, “лазертерапия”, “постизометрична релаксация”.
Участвала съм в много научни форуми у нас и в чужбина, свързани с физикалната медицина, рехабилитацията и лечението на болката с преформирани и алтернативни фактори.

Имам собствен създаден алгоритъм за лечение на болката при дискова болест в шийния и лумбален отдел на гръбначния стълб, за лечение на мигрена, за лечение на остеоартрит на колянната става, за лечение на функционалния дефицит при пациенти с МС.

Приемно време:
от понеделник до петък от 08:00 до 14:00 часа

КОНТАКТИ

Д-р Стойка Радева – Рехабилитатор – гр. София
Адрес: гр. София, ул. Бяло море 8
Тел.: 0887894824
Е-mail: