ITS | Здравен портал

Д-р Снежана Христова – Дентална медицина – гр. Силистра

Доктор Снежана Христова е специалист по дентална медицина, практикуващ своята дейност в град Силистра.

Доктор Христова предлага пълно дентално обслужване, естетична дентална медицина, лазерно лечение и Invisalign.

Кабинетът е оборудван със специализирана стоматологична апаратура и качествени материали.

 

 

Доктор Христова предлага на своите пациенти, широк спектър от стоматологични услуги като:

  • обща дентална медицина
  • пародонтология
  • терапевтична и протетична стоматология

В стоматологичния кабинет, се извършва профилактика и стоматологично лечение, на всички видове заболявания на зъбите.

Естетична стоматология от Доктор Снежана Христова Силистра изработване на фасетки и коронки от прес-керамика.

Доктор Снежана Христова предлага естетичната стоматология в своя кабинет в град Силистра, която включва: избелване на зъбите, композитни възстановявания, промяна на формата и цвета на зъбите с фасети и порцеланови корони.

С помощта на естетична дентална медицина се създава хармония между структурата на устата и лицето, формата и структурата на венеца, лицевите характеристики, размера и формата на зъбите и техния цвят.

Независимо дали се касае за един зъб или цялата усмивка на пациента, Доктор Снежана Христова ще осигури необходимите естетични решения за Вас.

Избелване на зъби Доктор Снежана Христова Силистра
Доктор Снежана Христова извършва избелване на зъби, чрез лазер в своя кабинет разположен в град Силистра. Това е вид козметична процедура, която има за цял да направи Вашата усмивката бяла и красива. Като химичен процес представлява въздействие между зъбната тъкан и пероксидни йони, които са основната съставка на всички избелващи гелове. Чрез тази процедура пациентите на Доктор Христова, които желаят да имат по-светла усмивка, могат да променят придобитият или вродения цвят на своите зъби. Стоматологичният кабинет, разполага със съвременна система за уникално избелване на зъбите.

Инвизалайн (Invisalign) от Доктор Снежана Христова Силистра
Доктор Снежана Христова е стоматолог в град Силистра, използващ най-новата система за изправяне на зъбите – Инвизалайн. При нея се поставят прозрачни шини, практически незабележими. Те са изработени от тънка прозрачна пластмаса и са строго индивидуални за всеки пациент. Могат да се свалят и поставят отново, което значително улеснява поддържането на отлична устна хигиена. Тя може да бъде затруднена при корекция на зъбите с фиксираните метални брекети. Шините Инвизалайн се подменят на всеки три седмици в зависимост от резултатите от лечението, докато постигнете желаната от вас естетика на усмивката.

Поставяне на зъбни импланти от Доктор Снежана Христова Силистра
Доктор Снежана Христова предлага поставяне на зъбни импланти. Чрез зъбните импланти се възстановяват дефекти по зъбните редици. Върху самите имплантите могат да се поставят коронки и мостове. Доктор Христова поставя зъбни импланти, чрез винт от специална титаниева сплав с формата и функцията на естествения корен на зъба. След като се постави зъбният имплант се изчаква от 4 до 6 месеца за да се вкорени в челюстта. След преминаването на този период имплантите могат да служат за опора на протези, мостове и коронки.

GCS&GBC имплантна система на д-р.Стефан Иде -идеална система за имедиатно натоварване-едночастови импланти с много здраво бикортикално закотвяне -възможност за едновременно вадене на компрометираните зъби и поставяне на имплантите в едно посещение без досадно изчакване на заздравяване на извадения зъб, изчакване на вкостяването на импланта и едва тогава протезиране-общо 1,5год/ до третия ден след поставянето на имплантите се поставя и протетичната конструкция, пациентът започва да се храни-т.н имедиатно натоварване.
Поставяне на импланти и протезиране на напълно обеззъбени пациенти с атрофирали алвеоларни гребани, -сегментно протезиране-при липсващи зъби само от едната страна, -при единични възстановявания.
Много добро съотношение между качество и цена.
Там където другите системи изискват скъпи и трудно предсказуеми резултати-възстановяване обема на костта, синус лифт-системата на др. Иде работи безотказно на 100%

Поставяне на фасети от Доктор Снежана Христова Силистра
Специалистът стоматолог в град Силистра, Доктор Снежана Христова предлага поставяне на фасети.

Те могат да променят коренно Вашата усмивка и самочувствие. Порцелановите фасети са изработени от стоматологична керамика и представляват много финна плочка, трайно променяща подреждането, цвета, формата и размера на зъбите.

 

 

КОНТАКТИ

Д-р Снежана Христова – Дентална медицина – гр. Силистра
Адрес: гр. Силистра ул. Толстой 7
Тел.: 0899150319

error: Alert: Content is protected !!