Д-р Сийка Андонова – Личен лекар гр. Пловдив

Published by burn on

Д-р Сийка Андонова е специалист по обща медицина.

Практикува като семеен и личен лекар в град Пловдив. В своя съвременно оборудван лекарски кабинет извършва профилактични прегледи, детски консултации, ваксинации и имунизации, диагностика и лечение на вирусни и хронични заболявания. Освен това прави и домашни посещения на хората, нямащи физическата възможност да я посетят на място, както и на новородените в първите им дни след изпизването.

Д-р Сийка Андонова е с дългогодишен опит в областта на общата медицина. Има индивидуален подход при лечението на своите пациенти и е изключително внимателна с децата. Извършва диагностика, лечение на вирусни и хронични заболявания и проследява тяхното развитие. При необходимост се консултира с колеги специалисти или издава направления за провеждане на лабораторни изследвания, с цел максимално точна диагностика.

Профилактични прегледи
Д-р Сийка Андонова извършва профилактични прегледи. Те са задължителни за провеждане веднъж годишно. По време на профилактичния преглед се изчислява индекса на телесната маса, ЕКГ, измерване на кръвното налягане, проверка на зрението, имунизация според българския имунизационен календар. В случай, че Доктор Андонова се съмнява за наличието на някое заболяване, издава направление за преглед при съответния специалист, както и за извършването на необходимите лабораторни изследвания.

Детски консултации
Д-р Сийка Андонова провежда и детски консултации. Тяхна цел е проследяване за правилното развитие и отглеждане на кърмачетата и децата до 7 годишна възраст. По време на детската консултация се измерва теглото и ръста на детето, проследява се неговото психическо развитие.

Д-р Андонова провежда консултации за кърмене, правилно захранване и въвеждане на режим на хранене при подрастващите. Освен това дава съвети относно различните методи за каляване на детския организъм.

КОНТАКТИ

Д-р Сийка Андонова – Личен лекар гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, бул. България 4
Тел.: 0886 846 851
Е-mail: