Д-р Свилен Шидеров – Ортопед – травматолог Пловдив

Published by burn on

Доктор Свилен Шидеров – Ортопед – травматолог в гр. ПловдивДоктор Свилен Шидеров е специалист ортопед – травматолог, практикуващ в град Пловдив към МЦ

Еврохоспитал. Като специалист в областта на ортопедията и травматологията, доктор Шидеров извършва лечения на ортопедични заболявания. Доктор Свилен Шидеров е началник на отделението по ортопедия и травматология към МБАЛ Еврохоспитал град Пловдив. В отделението, където практикува се извършват: мекотъканни операции, пластики на мускули и сухожилия, смяна на стави, отстраняване на скъсани менискуси.

Ортопедичният кабинет на доктор Шидеров се намира в град Пловдив, Коматевско шосе 79. Отделението по ортопедия разполага с 33 легла, с възможност за добавяне на още 15. С помощта на модерна и съвременна апаратура, доктор Шидеров диагностицира и лекува всички ортопедични заболявания.

Работно време:

  • Понеделник 12:00-16:00 часа
  • Вторник 12:00-16:00 часа
  • Сряда 12:00-16:00 часа
  • Четвъртък 12:00-16:00 часа
  • Петък 12:00-16:00 часа

Доктор Свилен Шидеров работи по договорс РЗОК.

ЛЕЧЕНИЕ

Доктор Шидеров е специалист с богат опит в лечението на ортопедични заболявания. Лечението на този вид заболявания, изисква индивидуален подход към всеки пациент. Доктор Свилен Шидеров извършва лечение на изкривявания, размествания, счупвания, миниинвазивна хирургия на кости и стави, оперативни лечения на фрактури на крайниците, гръбначен стълб и таз. Голяма част от ортопедичните заболявания, подлежат на пълно излекуване, но това от навременната диагностика.

КОНТАКТИ
Д-р Свилен Шидеров – ортопед – травматолог
Адрес: гр. Пловдив, ул. Коматевско шосе №79
Моб. тел.: 0888 254 879