Д-р Румяна Касърова – Дерматолог гр. Русе

Published by burn on

Д-р Румяна Касърова е специалист по кожни и венерически болести, практикуващ своята дейност в град Русе. Д-р Касърова извършва диагностика и лечение на кожни и венерически болести, консултации, прегледи, пилинг, мезотерапия и акупунктура.
Д-р Румяна Касърова практикува като специалист по кожни и венерически болести в град Русе. Лекарят има дългогодишен професионален опит в областта на медицината. Доктор Касърова разполага с медицински кабинет по кожни и венерически болести в град Бургас. Кабинетът е оборудван със специализирана медицинска апаратура за извършване на диагностични прегледи и установяване на кожни заболявания.

 

ЛЕЧЕНИЕ

Лечение кожни и венерически болести
Извършва лечение на: акне, премахване на мазоли, бенки и брадавици, консултации относно туморни образования.

Пилинг 
Това е процедура, използвана за унищожаване на повърхностните слоеве на кожата, без оперативна намеса. Пилингът бива дълбок, среден и повърхностен. При извършване на пилинг се усеща леко затопляне и парене в зоната която се третира. След процедурата кожата бива леко зачервена. Единствено при дълбокият пилинг може и да се наблюдава лек оток. За постигането на желания резултат е много важно изборът на пилинга.

Мезотерапия
Това е процедура прилагаща се на тялото, лицето и косата. Представлява инжектиране на разтвори от медицински или хомеопатични средства: аминокиселини, витамини, растителни екстракти и минерали. Действа успешно при мъжката плешивост и при разреждането на косите при жени. Мезотерапията се използва също и за премахване на целулит и стрии, за оформяне контурите на тялото и третиране на косопад.

Акупунктура
Чрез акупунктурата, може да се отстранят нарушения на екзокринната и ендокринна секреция, както и да се регулира секрецията на някои жлези: паращитовидни и щитовидна жлези, панкреас и хипофиза. Приложението на иглотерапията е противопоказно при активни форми на: остри инфекциозни заболявания, туберкулоза, злокачествени заболявания, бременност и инфаркт.

КОНТАКТИ

Д-р Румяна Касърова – Дерматолог гр. Русе
Адрес: гр. Русе ул.”Воден” 1, бл.”Трансстрой”
Тел.: 082/ 82 15 17; 0888 818 389
Е-mail: