Д-р Румяна Динолова – Психиатър гр. София

Published by burn on

Д-р Румяна Динолова е висококвалифициран психиатър, който предлага специализирана психично-здравна помощ в град София. Към момента тя работи като главен експерт в сектор Психично здраве на Националния център по обществено здраве и анализи.

Завършила е медицинското си образование в МУ – Плевен през 1995 година. Работила е в УМБАЛ “Александровска” и в Амбулатория за психично здраве “Адаптация”. Тя е национален координатор по проблемите на насилието за СЗО. През 2004 година придобива специалност “Психиатрия” и непрекъснато развива своите професионални умения чрез допълнителни курсове и специализации по – когнитивно-поведенческа психотерапия, психодрама и психосоциална рехабилитация.

Психиатър Д-р Румяна Динолова предлага консултации и лечение при: психични разстройства, панически пристъпи, депресия, пристъпи на безпокойство, тревожност, страх, фобии, състояния на криза и силен стрес, трудна адаптация към житейски промени и други.

Д-р Динолова е член на Районната колегия на БЛС (номер 2300008219), на Българската психиатрична асоциация, на IEPA и секретар на Софийското психиатрично общество. Член съм на БПА и СПО. През 2004 – 2005 година участва в проект за разработване на програма за ранна диагностика и интервенции при първи психотичен епизод – пилотен проект с външно финансиране.

Работно време: вторник и четвъртък – от 15.00 до 20.00 часа. За записване на час: +359 887 98 36 38.
Вторник и четвъртък приема в Адаптация след предварително записване на час.

КОНТАКТИ

Град: София
Адрес: ул. Цар Симеон 13
Телефон: 0887 983 638
e-mail: rdinolova@abv.bg