Д-р Павлина Георгиева – Лекар невролог в гр. Ямбол

Published by burn on

Доктор Павлина Георгиева е лекар невролог в град Ямбол. Разполага със съвременно оборудван неврологичен кабинет на ул. Търговска 94. Доктор Георгиева извършва консултации, профилактични прегледи, диагностика и лечение на неврологични заболявания, ЕЕГ изследвания и Доплерова сонография.
Лекар невролог в град Ямбол, Доктор Павлина Георгиева Димова.

д-р Павлина Георгиева Димова – Лекар невролог в град ЯмболДоктор Павлина Георгиева Димова е лекар невролог в град Ямбол. Разполага със съвременно оборудван неврологичен кабинет. Доктор Димова извършва консултации и профилактични прегледи, диагностика и лечение на неврологични заболявания, ЕЕГ изследвания, Доплерова сонография.
Диагностика и лечение неврологични заболявания в град Ямбол

Доктор Павлина Георгиева Димова извършва диагностика и лечение на неврологични заболявания, отнасящи се до вегетативната, периферната и централната нервна система. За целта разполага с неврологичен кабинет оборудван със съвременна техника за провеждане на всички необходими изследвания и лечебни процедури.

Доктор Димова е с богат опит в лечението на заболявания като Паркинсон, множествена склероза, деменция, радикулит, невралгия, главоболие, болки в гърба. Нейния индивидуален подход към пациентите и методиката и на лечение, са и спечелили репутацията на един от най-добрите невролози в град Ямбол.
ЕЕГ изследване от Доктор Павлина Георгиева Димова в град Ямбол

Доктор Павлина Георгиева Димова разполага с необходимата техника за извършване на ЕЕГ изследване ( електроенцефалограма ). Тя е изследване, измерващо електрическата активност на мозъка. За целта към главата на пациента се прикрепят специални сензори – електроди. Компютърът, които е свързан към тях, записва електрическата активност на мозъка.

ЕЕГ се прилага за диагностика на: епилепсия и вида на гърчовете при заболяването, степента на увреждане при загуба на съзнание и деменция, шансовете за възстановяване след промяна в съзнанието, състоянието на мозъка, при пациент в кома, нарушения в съня, заболявания, свързани с главния мозък, гръбначния мозък или нервната система.

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Ямбол ул. Търговска 94
Телефони: 046 62 03 42, 0889 555 402