Д-р Новко Новаков – Невролог гр. Варна

Published by burn on

Д-р Новко Новаков е специалист по неврология и осъществява своята медицинска практика в град Варна. Лекарят извършва Електромиография и Електроенцефалограмата, диагностика и лечение на съдови заболявания, главоболие, гърчови разстройства, епилепсия, заболявания на гръбначния мозък и заболявания на централната нервна система.

Електромиография е изследване, използващо се за диагностициране на заболявания на периферните нерви и мускулни заболявания. Използва се при ишиас, дископатия, невралгии, плексити, детски паралич, болест на Паркинсон, болки и слабост в крайниците и други заболявания.

Електроенцефалография е метод за откриване или контрол на главоболие, мигрена, наранявания на главата, тумор на мозъка, епилепсия, инсулт, нарушения на паметта или в съня. Предимствата на това изследване са, че е безвредно и безболезнено и в ранен стадий се диагностицират неврологични заболявания както при възрастните, така и при децата.

Съвременните изследвания, добрата апаратура и квалифицираният специалист допринасят за точната диагностика и правилното лечение.

Д-р Новаков практикува в МЦ Младост, ет. 5, кабинет 502.

КОНТАКТИ

Д-р Новко Новаков – Невролог гр. Варна
Адрес: гр. Варна, бул. Република 15
Тел.: 052/ 571 853 ; 052/ 988 882; 0887 564 907
Е-mail: