д-р Ния Кирчева – Лекар акушер – гинеколог в Стара Загора

Published by burn on

Доктор Ния Кирчева е лакер акушер – гинеколог, практикуващ на територията на град Стара Загора. Специалистът извършва: ултразвуков преглед – 3D и 4D ехограф, фетална морфология, онкопрофилактика –ехомамография, цитонамазка и колпоскопия.

Като специалист в областта на акушерството и гинекологията, доктор Кирчева извършва:

  • гинекологични прегледи
  • ултразвуков преглед
  • цитонамазки
  • фетална морфология
  • лечение на гинекологични заболявания
  • онкопрофилактика

Доктор Ния Кирчева и МЦ Д-Р Ния Кирчева имат сключен договор с РЗОК.

Ултразвуков преглед – 3D и 4D ехограф в град Стара Загора

Доктор Кирчева разполага с 3D и 4D ехограф за извършване на ултразвуков преглед. 3D и 4D ехограф е триизмерна ехография в реално време. Този ехографски преглед има значение при някои наследствени малформации или при малформации на половите органи. Ултразвуковата техника се използва за: оценка на развитието на плода, диагноза за близнаци, диагноза за аномалии на матката или плацентата.

Фетална морфология от доктор Кирчева в град Стара Загора
Като специалист акушер-гинеколог, доктор Кирчева извършва и препоръчва Феталната морфология за всички бременни дами. Феталната морфология е подробен УЗ преглед, чрез който се установява развитието на бебето. По време на прегледа се прави оценка на растежа и размерите на плода, кръвотока в различните съдове на плода, пъпната връв, плацентата, маточната шийка и околоплодните води.

Онкопрофилактика–Ехомамография, Цитонамазка и Колпоскопия в Стара Загора

Доктор Кирчева извършва диагностика и лечение на всички видове АГ заболявания, както и онкопрофилактика. Част от изследванията към онкопрофилактиката са: Ехомамография, Колпоскопия и Цитонамазка. Ехомамографията е съвременен метод, позволяващ ранна диагностика на рака на млечната жлеза. Изследването е напълно безвредно за пациента и се препоръчва на всеки 6 месеца. Колпоскопията е гинекологично изследване при което се прави оглед на външните полови органи, влагалището и на шийката на матката. Изследването се извършва със специален микроскоп. Цитонамазка е изследване за ранно откриване на рак на маточната шийка.

КОНТАКТИ

Доктор Ния Кирчева
Адрес: Стара Загора ул. “Хаджи Димитър Асенов” № 87 , ет. 1, офис 1
Телефон:088 871 216 2 / 042 622 032
E-mail:niakircheva@gmail.com