Д-р Николай Ненов – Ортопед гр. Русе

Доктор Николай Ненов е специалист ортопед-травматолог, практикуващ в град Русе. Специалистът извършва прегледи, диагностика и лечение на пациенти с ортопедични заболявания.

Д-р Николай Ненов е специалист ортопед – травматолог, занимаващ се с лечение на травми и заболявания на опорно-двигателния апарат. Част от причините на потърсите помощта на специалиста са: болки в ставите, навяхване, травма от спортуване, счупване на кост. Специалистът ортопед лекува аномалии на развитието, дегенеративни и възпалителни състояния, вродени малформации на крайниците, тумори и други заболявания.

Клинични прегледи
Д-р Ненов извършва клинични и профилактични прегледи на пациенти с оплаквания от болки в гръбначния стълб, тазобедрените стави, коленете и други части от тялото. За да бъде точно поставена диагноза е необходимо да се направят допълнителни изследвания като: биохимично изследване на елементите и рентгенография. Голяма част от заболявания на опорно-двигателния апарат, подлежат на излекуване, но това зависи от пациента и до колко той се грижи за своето здраве. Необходим е навременен преглед и правилна диагностика от специалист ортопед.

Лечение на ортопедични заболявания
Д-р Ненков предлага съвременни методи за лечение на травматологични и ортопедични заболявания. В своята практика, специалистът лекува вродени или придобити с времето отропедичните заболявания, травми и заболявания на опорно-двигателния апарат. Доктор Ненков оказва медицинска помощ на пациент от всяка възраст: хора на напреднала и средна възраст, деца, професионални спортисти и активно спортуващи.

КОНТАКТИ

Д-р Николай Ненов – Ортопед гр. Русе
Адрес: гр. Русе, ул. Николаевска 66 , каб. 103
Тел.: 082/ 823332 ; 0888 231864