Д-р Миглена Апостолова – Вътрешни болести Добрич

Д-р Миглена Апостолова е специалист по вътрешни болести и хомеопат в Добрич. Д-р Миглена Апостолова извършва диагностика и лечение на вътрешни болести. Доктор Апостолова работи с НЗОК.

Доктор Миглена Апостолова е лекар по вътрешни болести, практикуващ на територията на град Добрич. Като специалист извършва лечение на заболявания, засягащи:

  • пикочо-половата система
  • белите дробове
  • стомашно чревният тракт
  • сърцето

В практиката си, доктор Апостолова предимно се старае да лекува чрез хомеопатия. Хомеопатичните лекарства са нетоксични и безвредни, гарантиращи сигурно и безопасно лечение. Хомеопатия лекува бъбречни и коремни колики, обриви, ангини, травми, настинки, синузит, бронхитм, астма.

Като лекар специалист по вътрешни болести, доктор Апостолова извършва диагностика и лечение на вътрешни болести. Това са заболявания свързани с дихателната система и плеврата, остри и хронични заболявания на дихателната система.

Доктор Миглена Апостолова, практикува и като общопрактикуващ лекар. Тя наблюдава новородени и кърмачета, провежда профилактични прегледи, издава болнични листове и медицински удостоверения, подготвя документи за ТЕЛК. В случай на здравословен проблем, не се колебайте да се обърнете към доктор Апостолова за консултация, домашно или болнично лечение, изследвания и назначаване на медикаментозно лечение.

КАБИНЕТ
Кабинетът по вътрешни болести на доктор Миглена Апостолова се намира на бул. 25-ти септември 68 в град Добрич. Кабинетът е оборудван с необходимaта медицинска техника за диагностика на вътрешни болести. Като специалист по вътрешни болести и хомеопат, доктор Апостолова извършва прегледи и лечение на пациенти, по линия на здравната каса и на свободен прием.

КОНТАКТИ

Д-р Миглена Апостолова – Вътрешни болести Добрич
Адрес: гр. Добрич, бул. 25-ти септември 68, ДКЦ 2
Тел.: 058/ 600 854; 0888 432 676
Е-mail: