Д-р Маргарита Александрова – Личен лекар гр. София

Published by burn on

Д-р Маргарита Александрова е общопрактикуващ личен лекар в град София, квартал Лозенец. Разполага със съвременно оборудван лекарски кабинет, в който извършва диагностика и лечение на пациенти, профилактични прегледи, детски консултации, поставяне на ваксини и имунизации.

Д-р Александрова е с дългогодишен опит в областта на общата медицина. Това и помага във взимането на решения за провеждането на точните изследвания и назначаването на адекватно лечение. Нейният индивидуален подход и внимателно отношение, са и спечелили доверието на пациентите, които посещават кабинета и.

Лечение на пациенти
Д-р Маргарита Александрова извършва диагностика и лечение на пациенти. Ако е необходимо лекарят издава направление за преглед при съответния специалист.

Д-р Александрова стриктно проследява състоянието на хронично болните си пациенти и предприема нужните мерки при промяна на техните показатели. Освен това провежда детски консултации, поставя всички задължителните имунизации, издава удостоверения, изписва лекарства по рецептурни книжки на НЗОК.

Профилактични прегледи 
Д-р Маргарита Александрова провежда задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти. За целта разполага с всички необходими инструменти и апаратура в лекарския си кабинет. Освен това провежда детски консултации, следи психическото и физическо състояние на децата и възрастните, поставя задължителните имунизации според българския имунизационен календар.

Провежда консултации за кърмене, захранване и изграждане на здравословен режим на бебета и подрастващи. Д-р Маргарита Александрова има индивидуален подход към своите пациенти. Съобразява тяхното лечение с особеностите на организма им и използва агресивни методи, само в краен случай.

КОНТАКТИ

Д-р Маргарита Александрова – Личен лекар гр. София
Адрес: гр. София, ул. Бигла 2
Тел.: 0888941516
Е-mail: