Д-р Людмила Гоцева – Стоматолог – гр. София

Published by burn on

Д-р Людмила Гоцева е специалист по дентална медицина. Професионалните й интереси са насочени към естетичната стоматология.

 

Естетичната стоматология е изкуство, професионализъм и любов за извършване на корекции във формата, размерите и цвета на зъбите и меките тъкани около тях с цел постигане на желаната от Вас хармония в усмивката и самочувствие. Независимо дали се касае за промяна на един или повече зъби доста често тя е резултат от обединените усилия на различни специалисти – пародонтолози, имплантолози, протезисти, зъботехници.
Естетичната стоматология включва цялостен анализ на усмивката и анализ на очакванията на пациента . Следва лечебно планиране и визуализация чрез диагностичен восъчен моделаж, изработен от зъботехника и последваща превизуализация директно в устата чрез moch-up .

Препоръчително е директната превузуализация да се остави за няколко дни, така че да оцените резултата у дома и да се консултирате със семейство и приятели. Лечението започва след като е постигнато информирано съгласие за лечебния план от Вас и денталния лекар.

КОНТАКТИ

Д-р Людмила Гоцева – Стоматолог – гр. София
Адрес: гр. София, ул. Хан Аспарух 9
Тел.: 0889 843 143; 0878843140
Е-mail: