Д-р Лиляна Димитрова – Дерматолог гр. Търговище

Published by burn on

Д-р Лиляна Димитрова е специалист по кожни и венерически болести. Д-р Димитрова приема пациенти в кабинета си в гр. Търговище.

Д-р Димитрова осъществява съвременна диагностика и лечение на кожните и полово-предавани болести.

Д-р Лиляна Димитрова има и множество сертификати за правоспособност за извършване на редица дейности и манипулации в областта на естетичната дерматология и дерматовенерологията.

Квалификацията си поддържа и чрез редовно посещение на национални и международни конференции и конгреси по специалността.

 
ДЕЙНОСТИ:
Процедурите, които се извършват в кабинета са:

1.Поставяне на хиалуронови филари,запълване на обеми и попълване на всякакви видове бръчки.Оформяне на контура на устните и техния обем, оформяне на скули, контур на лицето: ТЕОСИАЛ; ЖУВЕДЕРМ; РЕСТИЛЕН; ПРИНЦЕС; АЛИАКСИН;

2.Поставяне на ботокс за изглаждане на бръчите около очите, в междувеждието и челото.

3.Извърпване на мезотерапия за усъвършенстване структурата на кожата на лицето.-различни видове коктейли от хиалуронова киселина ,витамини и антиоксиданти. Поставяне на мезотерапия при дефлувиуми/опадане на косата/

4.Прилагане на различчни видове пилинги-повърхностни, средно дълбоки и дълбоки при несъвършенна кожа, пигментации, акне и др.

5.IPL -PULSAR-фотоепилация; лечение на акне, розацея и множество други състояния.

6.Електрокоагулация за премахване на фиброми, брадавици, образования и кондиломи.

7.Поставяне на мезоконците ”СИЛУЕТ СОФТ”

Конци с лифтинг ефект Silhouette Soft

Един от най-популярните и предпочитани методи за лифтинг и регенерация са конците Silhouette Soft, създадени от американска компания през 2006 г. И до този момент те са единствените перманентни полипропиленови конци, които са получили одобрение от американската FDA и имат СЕ маркировка.

Основната им съставка е полимлечната киселина, което ги прави резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Имат още по-добър резултат при комбиниране с филъри и плазмотерапия.

Употребата им осигурява деликатен, но ефективен фейслифт. Процедурата е бърза и щадяща предпочитана от пациенти, особено при нежелание да се пристъпи към инвазивна намеса. Поставят се в стерилна среда, без разрези и шевове, само с няколко микроскопични убождания в кожата, която предварително е обезболена.

Чрез различни схеми на поставяне естетичният дерматолог може да повлияе отлично всяка зона на лицето и шията. Конците повдигат, опъват и компресират отпуснатите части така, че да се получи видим лифтинг, запазвайки чертите на лицето. В дългосрочен период полимлечната киселина, от която са изградени, стимулира производството на собствен колаген и антиейдж ефекта се усилва месец след месец.

КОНТАКТИ

Д-р Лиляна Димитрова – Дерматолог гр. Търговище
Адрес: гр. Търговище, ул. Алеко Константинов 5
Тел.: 0601/ 684 24; 0893 422 230
Е-mail: