Д-р Лилия Ангелова – Стоматолог гр. Пловдив

Published by burn on

Д-р Лилия Ангелова е магистър по стоматология, специалист по дентална медицина. Извършва профилактика и комплексно стоматологично лечение.

 

 

 

Д-р Лилия Ангелова предлага на своите пациенти следните услуги:

  • консултации,
  • стоматологични прегледи
  • стоматологично лечение на: кариеси, кървящи венци, пулпит и пародонтоза
  • поставяне на пломби

Стоматологичния кабинет на д-р Ангелова е оборудван със съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на стоматологични заболявания.

След извършване на основен преглед на зъбите и устната кухина, ще Ви бъде изготвен индивидуален план за лечение, подходящ за Вас.

Д-р Лилия Ангелова извършва безболезнено лечение на кариес.

Кариесът представлява, инфекциозно заболяване, което може да бъде причинено от честа консумация на захари и бактериите, намиращи се в устната кухина,

В стоматологичния кабинет се предлага лечение на пулпит. Това е възпалителен процес на зъбната пулпа, като най-честия симптом при наличието му е зъбобол. Главната причина за появата на възпалението е наличието на дълбок зъбен кариес.

Лекарят предлага на своите пациенти диагностициране и лечение на пародонтоза.

Пародонтозата е заболяване предизвикващо кървене на венците и прогресивна раздвиженост на зъбите. Уврежда челюстната кост, зъбодържащия апарат и венците.

Д-р Лилия Ангелова предлага на своите пациенти, които са решили да се възползват от услугите на стоматологичния кабинет,качествено обслужване, сигурност, индивидуален подход и безболезнено лечение със съвременна апаратура.

Извършването на редовни профилактични прегледи при стоматолог, както и поддържането на правилна устна хигиена са фактори, които водят до предотвратяване появата на заболявания в устната кухина.

КОНТАКТИ

Д-р Лилия Ангелова – Стоматолог гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Виктор Юго 18
Тел.: 0889 89 11 04