Д-р Кристина Павлова – Рехабилитатор – гр. София

Published by burn on

Специалист по физикална медицина и рехабилитация, клиничен преподавател към Национална спортна академия,провежда курсове за кинезитерапевти по мануална терапия ,новости във физикалната терапия за естетични цели.

Д-р Кристина Павлова прилага мануална терапия, акупунктура и лазертерапия при заболявания на периферната нервна система с вертеброгенна етиология – дископатия, дискова херния, неврити и радикулити.След специализация в Мексико, където гостуваше като университетски преподавател и лекар на елитни спортисти, тя съчетава българския с международния опит в лечението на спортните травми, травми на гръбнака, парези на лицев нерв, невралгии на нервус тригеминус, главоболие, мигрени и неврози, фибромиалгия.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО:

електрогимнастика;
ултразвукова кавитация;
антицелулитни процедури;
лимфодренаж и масаж;
индивидуални програми за отслабване, съчетани с акупунктура,диети за отслабване;
боди и фейс лифтинг;
боди форминг.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ:

антицелулитен;
противобръчков;
избелващ;липолитичен (стопяващ мазнините)ефект.

УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ – Уникалната апаратура за кавитация позволява въздействие в дълбоките слоеве на кожата-мезодермата-Крайния резултат е цялостно преструктуриране и подмладяване на кожата.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ – В центъра се прилага и метод за дълбоко почистване на кожата на лице и деколте с ултразвук-ултразвуков пилинг, съчетан с Д’арсонвал, йонофореза, лазер ултразвук на козметични продукти, масаж на лице и маска.

ПРОГРАМА ЗА СТЯГАНЕ НА ТЯЛОТО СЛЕД РАЖДАНЕ

ФИЗИОТЕРАПИЯ ПРЕДИ И СЛЕД ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ – за премахване на лимфна стаза , отоци хематоми/синини/, изтръпване и болка.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ОТОЦИ И СИНИНИ СЛЕДЛИПОСУКЦИЯ – стягане и изглаждане на кожата над участъка.

ЗДРАВЕ

Центърът по лечебна и естетична физиотерапия и рехабилитация, разположен в сградата на Грийн сентър-ж.к. Люлин 7- разполага с всички съвременни апарати за физиотерапевтично повлияване, с помощта на които се извършват терапевтични медицински или козметични процедури:

лазер;
средно и нискочестотни токове;
ултразвук.

В голям салон за кинезитерапия се прилагат индивидуална и групова лечебна физкултура с отделни зали за:

Масаж;
Парафинолечение;
Механотерапия;
Кинезитерапия.

Високо квалифицираните специалисти Д-р Кристина Павлова , Иван Митов и Галина Георгиева практикуват методите на:

рефлексотерапия;
лазерпунктура;
иглотерапия;
специализиран рефлекторен масаж;
масаж с вендузи;
масаж с топли речни камъни;
масаж с медкитайски;
масаж с лъжички и други.

В центъра има специализиран кабинет за болести на гръбнака и мануална терапия.

В центъра успешно се лекуват и рехабилитират възпалителни и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат- артрозна болест,ревматоидни артрити, травми, неврологични заболявания-радикулити, неврити,ишиас- гръбначни изкривявания, остеопороза .

С помощта на електростимулация се възстановяват мускулни атрофии след счупвания на кости, изкълчване на стави или травми на периферната нервна система.
Лазерната терапия е ефикасен метод, чрез който се повлияват:

Синуити
Отити
възпалителни ставни и неврологични заболявания
труднозарастващи хирургични рани
трофични варикозни язви.

Чрез използване на съвременна апаратура за лимфодренаж се повлиявят съдови заболявяния, венозен и лимфен застой(отоци), след оперативни намеси.
Съчетанието на солариум, лазер и акупунктура води до добри резултати при кожни заболявания като псориазис, алопеция, витилиго и др.
Центърът осигурава консултации и с ендокринолог, дерматолог и невролог.
В кабинетът се работи по проект за повлияване на болката с методи на съвременната западно-европейска физикална медицина и традиционната китайска медицина.
Методите на природната медицина, използващи преформирани физикални фактори от живата природа, ароматерапия, масажи и движение,музикотерапия и психотерапия правят центъра предпочитано място за лечение на болката и разкрасяване, чрез стремеж към здраве в хармония и равновесие с природата, хармония и равновесие между тяло и дух.
Релаксиращите програми с масаж на стъпалата, масаж на лице и тяло, ароматерапия Ви карат да се чувствате поглезени, освободени от стреса и сигурни, че за вас ще се погрижат професионалисти.
Лечебните процедури са поднесени под формата на удоволствие.Нашата цел е да ви помогнем да постигнете

КОНТАКТИ

Д-р Кристина Павлова – Рехабилитатор – гр. София
Адрес: гр. София, ж.к.Люлин 6 бул. Д-р Петър Дертлиев 81- в сградата на МБАЛ „ЛЮЛИН“ ЕАД 4ет.
Тел.: 02/ 8260021; 0888839608
Е-mail:
Web site: http://www.kristalia-beauty.com/