Д-р Капка Гърбева – гастроентеролог

Published by burn on

Д-р Капка Гърбева – гастроентеролог

 

 

 

 

 

Гастроентеролог Д-р Гърбева предлага диагностика и лечение в областта на:

  • Гастроентерологията е дял от вътрешните болести, занимаващ се със заболяванията на стомашно – чревния тракт, черния дроб, жлъчния мехур и панкреаса. Най – честите симптоми, които налагат среща с гастроентеролог са киселини, гадене, повръщане, запек, диария, кървене от ануса или стомаха, болки в областта на стомаха, жлъчно – чернодробната област или въобще от корема.
  • Инфекциозни болести са заболявания, причинени от биологични агенти, които могат да бъдат предавани на другите, а не са предавани по генетичен пътили от физични или химични агенти. Тази дефиниция, включва болести, причинени от вируси, бактерии, паразитr, гъби и др. 1914_0
  • Вътрешни болести е медицинска специалност, която се занимава с профилактиката, диагностиката, терапията и рехабилитацията при болести на дихателната система, сърцето, храносмилателните органи, на бъбреците и отделителната система, кръвоносните съдове, метаболизама, имунната система, съединителната тъкан и др.
  • Инфекцията с Хеликобактер пилори – Изследването за Хеликобактер пилори (Helicobacter pylori) се провежда за откриване на инфекция с бактерия Хеликобактер пилори. Тази инфекция засяга стомаха и дванадесетопръстника и може да бъде причина за поява на язва.

 

КОНТАКТИ
Д-р Капка Гърбева – гастроентеролог
Aдрес: гр. Пазарджик, ул. Найчо Цанов 10
Тел.: 034 46 14 32
Моб. тел.: 0886 39 88 44
E-mail: kapka_garbeva@ abv.bg
Вижте по-голяма карта