Д-р Капка Гърбева – Гастроентеролог гр. Пазарджик

Д-р Капка Гърбева е гастроентеролог, специалист по вътрешни и инфекциозни болести, фиброгастроскопии, ехографии (образна диагностика на коремните органи чрез ултразвукови вълни), ректосигмоидоскопии, хеликобактери пилори.


Гастроентеролог Д-р Гърбева предлага диагностика и лечение в областта на:

  • Гастроентерологията е дял от вътрешните болести, занимаващ се със заболяванията на стомашно – чревния тракт, черния дроб, жлъчния мехур и панкреаса. Най – честите симптоми, които налагат среща с гастроентеролог са киселини, гадене, повръщане, запек, диария, кървене от ануса или стомаха, болки в областта на стомаха, жлъчно – чернодробната област или въобще от корема.
  • Инфекциозни болести са заболявания, причинени от биологични агенти, които могат да бъдат предавани на другите, а не са предавани по генетичен пътили от физични или химични агенти. Тази дефиниция, вклюва болести, причинени от вируси, бактерии, паразитr, гъби и др.
  • Вътрешни болести е медицинска специалност, която се занимава с профилактиката, диагностиката, терапията и рехабилитацията при болести на дихателната система, сърцето, храносмилателните органи, на бъбреците и отделителната система, кръвоносните съдове, метаболизама, имунната система, съединителната тъкан и др.
  • Инфекцията с Хеликобактер пилори – Изследването за Хеликобактер пилори (Helicobacter pylori) се провежда за откриване на инфекция с бактерия Хеликобактер пилори. Тази инфекция засяга стомаха и дванадесетопръстника и може да бъде причина за поява на язва.

КОНТАКТИ

Град: Пазарджик
Адрес: ул. Найчо Цанов 10
Тел.: +359 34 461 432, +359 886 398 844
E-mail: kapka_garbeva@abv.bg