Д-р Капка Атанасова – Акушер-гинеколог гр. Варна

Published by burn on

Д-р Капка Атанасова – Акушер-гинеколог Варна

Родена сьм на 10 Май 1962 г. в гр. Варна.
Завърших Медицинския Университет в нашия град през 1986 г. Специалност Акушерство и Гинекология придобих в Медицинска Академия – София 1992 г.
Член съм на Български лекарски съюз, Българско дружество по Акушерство и Гинекология, Българска асоциация по ултразвук в АГ, Българска асоциация по асистирана репродукция и човешка ембриология, Българска асоциация по стерилитет.
Работя в Медицински комплекс „Майчин дом” – Варна като специалист акушер-гинеколог и съм Отговорно лице на Сектора по Асистирана репродукция в АМЦСМП „Майчин дом”. Дългогодишен сътрудник и лектор сьм на Bayer-Schering Bulgaria в областта на контрацепциятата и хормоно-заместителната терапия.
Имам специализация по Асистирана репродукция под ръководството на Проф. И. Козовски и Доц. В. Маркова. Завърших курс по Пренатална ехография в Inter-University School of Medical Ultrasound.
Участвам в работата на всички Национални Конгреси по АГ, Стерилитет и АРТ, Ехография в АГ, като лектор и делегат. Имам публикации в български научни списания. Била съм делегат на Конгреси по Гинекология, Контрацепция, Ултразвук и Стерилитет в Берлин, Хелзинки, Будапеща, Загреб, Букурещ и Истанбул.
Участвах в два Световни конгреса на FIGO – в Куала Лумпур, Малайзия 2006 г. и Кейптаун, Южна Африка 2009 г.
През 2013г. завършвам магистратура по “Здравен мениджмънт” в МУ Варна с магистърска теза на тема “Медико-етични, религиозни проблеми и законодателно регламентиране на донорството и трансплантацията на човешки гамети и ембриони”. Съавтор и водещ съм на здравен проект на Зонта клуб – Варна за 2013г на тема “Превенция на рака на маточната шийка”.
Владея писмено и говоримо руски и английски език.
Член съм на елитния дамски клуб ZONTA International – Варна.

КОНТАКТИ

Д-р Капка Атанасова – Акушер-гинеколог Варна – www.kapkaatanasova.com

Адрес: гр. Варна, ул. Мир 1
Тел.: 052 331 144; 052 332 000
Моб. тел.: 0888 26 619 6
Е-mail: kapka.atanasova@ gmail.com

Текст и изображения: www.kapkaatanasova.com