Д-р Ивелин Костов – Специалист ортопед – травматолог гр. Троян

Published by burn on

Доктор Ивелин Костов е лекар ортопед – травматолог с дългогодишен опит при лечението на ортопедични заболявания и травми. Лекарят извършва лечение на заболявания, засягащи опорно-двигателния апарат като травми и счупвания. Като специалист по ортопедия и травматология, Доктор Костов ще Ви помогне при травми като: изкълчвания, болки в ставите, и травми получени от спортуване. Ортопедът, Доктор костов лекува възпалителни състояния и вродени малформации на крайниците.

Лечение на ортопедични заболявания от Доктор Ивелин Костов
Доктор Ивелин Костов оказва медицинска помощ по травматология и ортопедия травматология на хора от различни възрастови групи: деца, хора на средна възраст, професионални и активно спортуващи спортисти. В своята практика, Доктор Костов лекува заболявания и травми засягащи опорно-двигателния апарат, както и на вродени или придобити с времето ортопедични заболявания.

Ортопедичен кабинет Доктор Ивелин Костов
Доктор Ивелин Костов разполага с ортопедичен кабинет в град Троян за извършване на диагностика и лечение на ортопедични и травматологични заболявания, като: лечение на артроза, фрактури на лакътна и раменна кост, остеопороза. Лекарят прилага съвременни методи на лечение.

Мисията на Доктор Ивелин Костов е да предостави на пациентите си персонално внимание и качествено лечение на ортопедични заболявания. Целта на лекарят е насочена към пълното и възстановяване на пациентите. Ако страдате от контузии, травми, контузии, заболявания по опорно-двигателния апарат, Доктор Ивелин костов ще ви даде подходящ съвет и ще назначи правилно лечение.

КОНТАКТИ

Д-р Ивелин Костов – Специалист ортопед – травматолог гр. Троян
Адрес: гр. Троян, ул. Радецки 30, Поликлиника, Ет. 1, к-т 12 и 13
Тел.: 0888 861 820
Е-mail: