Д-р Иванка Сулева – Личен лекар гр. Пазарджик

Published by burn on

Д-р Иванка Сулева е специалист по обща медицина. Практикува като личен и семеен лекар в град Пазарджик.

ДЕЙНОСТИ:
– профилактични прегледи
– диагностика и лечение на заболявания
– поставяне на имунизации и ваксини
– издаване на медицински удостоверения
– насочване за хоспитализация

Профилактични прегледи
Като личен лекар, д-р Сулева извършва профилактични преглед на деца и възрастни. В личния си лекарски кабинет, измерва кръвно налягане, острота на зрението, оценка на психическо и физическо здраве и други медицински услуги. Като специалист с богат опит, д-р Сулева е внимателен лекар, на когото можете да се доверите по всяко време на денонощието. Д-р Сулева извършва наблюдение на пациенти с хронични заболявания.

Лечение на деца и възрастни
Д-р Иванка Сулева извършва прегледи, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни. Лекарският кабинет е оборудван с необходимата медицинска апаратура за точна диагностика. Богатият опит на д-р Сулева и медицинската апаратура, с която разполага, допринасят за правилната диагностика и успешното лечение на редица заболявания.

Поставяне на имунизации и ваксини
Семеен лекар Иванка Сулева извършва поставяне на имунизации и ваксини. Лекарят поставя ваксини против: тетанус, морбили, паротит, туберкулоза, хепатит, манту, рубеола. Като Ваш личен лекар, доктор Сулева ще Ви посъветва, относно поставянето на имунизации и ваксини. Ваксините се прилагат на определена възраст и по определен ред, съгласно НИК.

При необходимост от лекарска помощ, не се притеснявайте да потърсите д-р Сулева. Тя ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване и ще Ви посъветва какво да направите, в случай на здравословен проблем.

КОНТАКТИ

Д-р Иванка Сулева – Личен лекар гр. Пазарджик
Адрес: гр. Пазарджик, ул. Константин Величков 50
Тел.: 0885208581