Д-р Здравка Димитрова – Стоматолог – гр. Перник

Published by burn on

Д-р Здравка Димитрова е лекар стоматолог, практикуващ на територията на град Перник. Като специалист по дентална медицина извършва:

* стоматологични прегледи
* лечение на кариес
* избелване на зъби
* поставяне на коронки и мостове
* почистване на зъбен камък

Стоматолог Здравка Димитрова извършва стоматологични прегледи в кабинета си в град Перник. Прегледа включва обстойно преглеждане на зъбите, устната кухина и венците. След извършен стоматологичен преглед, д-р Димитрова снема стоматологичен статус за здравното състояние на пациента.

Лечение на кариес

Д-р Димитрова предлага лечение на кариеси при деца и възрастни. В работата си, използва съвременните материали, позволяващи пълни възстановявания, които наподобяват формата и цветът на естествените зъби. При лечение на кариес, доктор Димитрова използва качествени материали и стерилни инструменти. Кариесът е най-честото заболяване на твърдите зъбни тъкани.

Почистване на зъбен камък

Като стоматолог с богат опит, д-р Димитрова извършва почистване на зъбен камък. С помощта на ултразвуков апарат се премахва надвенечния и подвенечния зъбен камък. Почистването, става с 1 посещение в стоматологичният кабинет и е безболезнено.

Стоматологичният й кабинетът е оборудван с високотехнологична апаратура, необходима за диагностика и лечение на стоматологични заболявания.

КОНТАКТИ

Д-р Здравка Димитрова – Стоматолог – гр. Перник
Адрес: гр. Перник, ул. Черешово топче 2
Тел.: 0888 / 208 583