Д-р Есмералда Маринова – Стоматолог – гр. София

Published by burn on

Д-р Есмералда Маринова е стоматолог със специалност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина, град София. Тя започва своята кариера като детски стоматолог – опит, който и помага през цялата си кариера да се справя със зъбните проблеми на най-малките. Д-р Маринова има дългогодишен опит в ендодонтията (кореново лечение) и естетична стоматология.

Стоматологичния кабинет на д-р Маринова се намира в град София, ж.к. ‘Изток’, ул. ‘Атанас Далечев’ 11. Кабинетът разполага с модерна апаратура и техника – пълен набор от апарати за отлично кореново лечение, а отскоро и най-ново поколение апарат за избелване с интегрирана LED светлина, на фирма ‘Beyond’. Перфекционизмът на д-р Маринова и модерната техника в кабинета са допълнати и от използването на вискокачествени материали, което дава цялостно решение за пациента.

Днешният свят се развива с бързи темпове и стоматологията също е част от това развитие. За да е винаги в крак с тенденциите на съвременната дентална медицина, д-р Маринова постоянно инвестира в нови знания в областта на ендодонтията и естетичната стоматология.

Д-р Маринова държи на здравето на своите пациенти и на това да и бъдат приятели. С помощта на модерен софтуер, тя е постоянно наясно с последната Ви дата на посещение в кабинета и има грижата винаги да напомни за следващия Ви профилактичен преглед.

Лечението на зъбите е призвание – затова добрият зъболекар е Ваш приятел за цял живот. Лечението на зъбите е наука – затова добрият зъболекар чете и се развива ежедневно. Лечението на зъбите е изкуство – затова добрият зъболекар вярва, че доволните пациенти са най-добрата референция.

Заповядайте в стоматологичния кабинет на д-р Есмералда Маринова в град София, ж.к. ‘Изток’, ул. ‘Атанас Далчев’ 11.

Дейност:

  • Естетична стоматология;
  • Лечение на коренови канали;
  • Профилактични стоматологични прегледи;
  • Парадонтология;
  • Избелване на зъби и други.

Свържете се с нас:

Телефон: +359 2 971 71 21

Мобилен телефон: +359 887 883 422

Адрес: София, ж.к. ‘Изток’, ул. ‘Атанас Далчев’ 11, етаж 1

Имейл: dr_esi_marinova@abv.bg

Сайт: www.marinovadental.com

 

КОНТАКТИ

Д-р Есмералда Маринова – Стоматолог – гр. София
Адрес: гр. София ул. Атанас Далчев 11
Тел.: 029717121;0887883422