Д-р Емил Йорданов – Съдов хирург – гр. Варна

Published by burn on

Д-р Емил Йорданов е специалист съдов хирург във Варна. Лекарят извършва ехографско изследване на артерии и вени на крайниците, ангиография и диагноза на венозни и артериални заболявания. Той е специалист съдов хирург с дългогодишен опит, практикуващ своята дейност в Университетска многопрофилна болница за активно лечение Света Марина град Варна.

Д-р Емил Димитров Йорданов – роден 1976 г. в гр. Варна. Завършил е средното си образование в Първа езикова гимназия с профил английски език през 1995г. Завършил е медицина през 2001 г в Медицински университет, Варна с отличие и е награден със специализация по хирургия от Ректора. От декември 2001 до декември 2006 г. е специализирал Обща и коремна хирургия в Клиника по обща и оперативна хирургия в МБАЛ „Св. Марина”, Варна. През май 2007 г. има призната специалност по обща хирургия; през 2011 г. му е призната специалност по съдова хирургия.Специализирал е съдова хирургия в Швейцария и Италия. Научните и практическите му интереси в областта на съдовата хирургия са свързани с хирургия на аортата, каротидните артерии и инфраингвинални артериални реконструкции.

Докторът предлага лечение и диагностика на съдови заболявания. Извършва ехографски изследвания на артерии и вени на крайниците, ангиография и диагноза на венозни и артериални заболявания.

УМБАЛ Света Марина в която практикува д-р Емил Йорданов, работи по целия обем на съдовата хирургия:

*Хирургия на коремна и коремната аорта

*Хирургия на горните и долни крайници

*Кародитна хирургия

*Комплексно лечени ена крайниците

*Лечение и диагностика на вродени аномалии на съдовата система и много други лечения.

Апаратурарата в отделението в което практикува доктор Емил Йорданов в УМБАЛ Света Марина град Варна е оборудвано с ултразвуков флоуметър за интраоперативен контрол на извършените артериални реконструкции.

Други уникални услуги които ще откриете в отделението извършвани от доктора са специализирано лечение-оперативното на Периферна оклузивна болест, варикозна болест и хронична венозна недостатъчност на крайниците, аневризми и оклузивни заболявания на коремната аорта, екстракраниална съдова патология.

КОНТАКТИ

Град Варна
Адрес: бул. Христо Смирненски 1 (УМБАЛ Света Марина)
Телефони: 052 978640, 052 978641, 0888 972641