Д-р Елка Лукарска – Терапевтично и Ортопедично Зъболечение гр. Благоевград

Published by burn on

Доктор Елка Лукарска – Ангелова е лекар специалист по дентална медицина, практикуващ своята дейност на територията на град Благоевград.

Стоматологът предлага на своите пациенти консултации, пълно дентално обслужване и естетична стоматологияОбщата дентална стоматология включва: обстоен профилактичен преглед, екстракция на зъби, вадене на мъдреци, лечение на корени.

Доктор Лукарска извършва:
обща дентална медицина
лечение на кариеси
лечение на пародонтоза
професионално избелване
поставяне на мостове, протези и коронки
естетична стоматология
лечение на заболявания на венците

Кариесът е най-често срещаното заболяване на зъбите при деца и възрастни. Той е инфекциозна болест повлияна от консумация на захари и бактерии в устата. Пародонтозата е заболяване на венците, характеризиращо се с прогресивна раздвиженост на зъбите и кървене на венците. Основно уврежда венците, зъбодържащият апарат и челюстната кост.

Доктор Елка Лукарска – Ангелова е винаги в готовност да помогне на своите пациенти, да запазят усмивката си здрава и привлекателна. Кабинета на доктор Илиева е оборудван с модерна дентална техника и пациентите получават обслужване на високо ниво. С цел опазване на здравето и запазване на сигурността на пациентите, в кабинета на Доктор Елка Лукарска – Ангелова се поддържат високи стандарти, стерилизация и контрол на инфекцията.

КОНТАКТИ

Гр. Благоевград
Адрес: ул. Тодор Александров 19, кабинет 414
Телефон: 0886 846 109
e-mail: dr.lukarska@abv.bg