Д-р Елка Кацарска – детски болести гр. София

Published by burn on

Доктор Елка Кацарска е лекар-специалист по детски болести в град София, квартал Банишора. Предлага прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни, издава направления за специалисти, поставя имунизации и проследяване физическото развитие при децата.

Детски профилактични прегледи Доктор Елка Кацарска София

Специалистът по детски болести, Доктор Елка Кацарска извършва профилактични прегледи за проследяване психическото и физическо развитие при деца. Доктор Кацарска разполага с медицински кабинет, оборудван с модерна медицинска апаратура за диагностични прегледи и лечение на заболявания при деца. В своята работа лекарят използва единствено качествени медицински и медикаментозни средства.

Доктор Елка кацарска извършва имунизация на деца в своя кабинет в град София, Банишора. Имунизацията е безопасен, ефективен начин за защита на бебетата и малките деца от определени инфекциозни болести в тяхната възраст. Доктор Кацарска разполага с имунизационен календар, в който се препоръчва какви ваксини да бъдат поставяни на децата и при каква възраст.

Лекарят педиатър, Доктор Елка Кацарска винаги се стреми да извърши качествено лечение на детски болести и подхожда професионално към всеки един проблем. Лекарят разполага с опита и професионализма да предложи качествен съвет, относно правилното лечение на настъпили заболявания при детето Ви. За Доктор Кацарска на първо място е здравето на Вашето дете. Тя ще Ви даде ясни и точни отговори и консултации относно профилактиката на дадено заболяване и лечение на болести, проявили се при Вашето дете.

КОНТАКТИ

Д-р Елка Кацарска

Адрес: гр. София, бул. Мария Луиза 191, 7ДКЦ, 123 кабинет виж карта
Тел.: 02 831 00 73;
Моб. тел.: 0888 847 440
Е-мейл: ekacarska@abv.bg