Д-р Елена Немчева Андреева – Стоматолог гр. Благоевград

Published by burn on

Доктор Елена Немчева-Андреева практикува като стоматолог в град Благоевград. Тя има богат професионален опит като зъболекар-специалист по дентална медицина. Доктор Немчева разполага със стоматологичен кабинет, оборудван със съвременна техника, позволяваща безболезнено лечение на пациенти.
Доктор Елена Немчева-Андреева притежава нужната компетентност за да ви предостави качествен съвет относно грижата за вашите зъби, венци и устна кухина.

 

ДЕЙНОСТ
В стоматологичния си кабинет в град Благоевград, доктор Елена Немчева-Андреева предлага на своите пациенти безболезнено и трайно лечение на кариес и други зъбни заболявания. Доктор Немчева извършва широк спектър от стоматологични услуги:
детска и обща дентална медицина
ендодонтия
орална хирургия
пародонтология
поставяне на зъбни импланти
Посещавайки стоматологичния кабинет на доктор Елена Немчева-Андреева, ще получите качествена диагностика и пълно дентално обслужване.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ
Стоматологичният кабинет на доктор Елена Немчева-Андреева разполага с необходимото оборудване и апаратура за качествено избелване зъби и почистване на зъбен камък.
В своята практика доктор Немчева работи и използва само качествени материали на водещи в бранша фирми, за постигане на по-добри резултати и дълготрайно отстраняване на проблеми по вашите зъби.

 

КОНТАКТИ
Д-р Елена Немчева Андреева – Стоматолог Благоевград
Адрес: гр. Благоевград, ул. “Радовиш” № 6А
Тел.: 073 83 57 67
Моб. тел.: 0888 773 556
E-mail: enemcheva@ abv.bg