Д-р Дора Георгиева – ВегаТест – гр. София

Published by burn on

Д-р Дора Георгиева е здравен консултант и прилага новите за страната LIFEWAVE® PATCHES – бионанотехнологиите в съвременната източна медицина.

Тя е единствения български лекар, награден с престижната награда Медал на Световния конгрес по акупунктура в Прага. Прилага интересната новост на електропунктурата – изследване на толерантността ни към храните с безкръвния компютърен тест Вега.

Лекарката има създадени много собствени методики за лечение на болката. Тя прилага новите методи, манипулирайки акупунтурните точно в човешкото тяло. Използват се за стимулиране и повишаване на естествените възможности на човешкия организъм да се справя с различните заболявания- без използване на акупунктурни игли.

Компютърният биоенергиен тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен, точен. Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата. Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните субстанции, поставени във веригата компютър – човек –храна. Установява към кои храни организмът има добра толерантност – да разгражда, усвоява и превръща в енергия и кои от тях не толерира – разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини. Резултатите са готови веднага и пациентът получава индивидуална програма за хранене, включваща само толерираните от организма храни. А нетолерираните храни се изключат временно /за 3 и 6 месеца/.

Потърсете специалиста ако искате да отслабнете ефективно или да откриете най-подходящия хранителен режим за сесе си!

 
 
Телефон:028 517 745; 0888 763 176
Град:София
Адрес:ул.Дамян Груев 29
Сайт: www.vegatest.bg

КОНТАКТИ

Д-р Дора Георгиева – ВегаТест – гр. София
Адрес: София ул.Дамян Груев 29
Тел.: 0888763176