Д-р Донка Водева – Лекар кардиолог в гр. Бургас и гр. Несебър

Published by burn on

Доктор Донка Водева в лекар кардиолог в градовете Бургас и Несебър. Тя извършва лечение на сърдечно-съдови заболявания, Електрокардиография, Хотлер ЕКГ и Ехокардиография.

Доктор Донка Водева е лекар кардиолог, практикуващ в градовете Бургас и Несебър. В кабинетите на доктор Водева се извършват кардиологични прегледи, изследвания и лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система.
Лечение на сърдечно-съдови заболявания от доктор Водева в Бургас

доктор Донка Водева – Лекар кардиолог в Бургас и НесебърС дългогодишният си опит и модерната апаратура, доктор Водева ще Ви помогне при проблеми със сърцето. Лечението на кардиологичните заболявания, изисква богат опит, който да осигури точна и бърза диагностика, преценка и правилно лечение на дадено заболяване. Част от сърдечно-съдовите заболявания са: възпалителни заболявания на сърдечните обвивки и сърдечния мускул, нарушения на сърдечния ритъм, инфаркт на миокарда, исхемична болест на сърцето, артериална хипертония.
Електрокардиография, Хотлер ЕКГ и Ехокардиография в град Бургас

Чрез различни видове изследвания и с помощта на модерна медицинска техника, доктор Водева поставя правилна и точна диагноза, на пациенти с кардиологични заболявания. Част от изследванията, които доктор Водева назначава за своите пациенти са: Електрокардиограма, Ехокардиография и Холтер ЕКГ.

Електрокардиограмата показва активността на сърцето. След направеното изследване, правилно разтълкуваните данни, позволяват точна и правилна диагностика на сърдечни заболявания. Холтер ЕКГ дава информация за изясняване на проблеми с пристъпи на прилошаване или гръдна болка. Ехокардиографията се използва при диагностициране на сърдечно-съдови заболявания като: инфекциозен ендокардит, перикардни заболявания, кардиомиопатии, тумори на сърцето, вродени сърдечни аномалии.
Кардиологичен кабинет в Бургас и Несебър

Доктор Донка Водева разполага с кардиологични кабинети в градовете Бургас и Несебър. Кабинетът в град Бургас е разположен на ул. Кирил и Методий 39, ет.1, а този в Несебър се намира в Здравна къща Несебър.

КОНТАКТИ

град Бургас / Широк център
Адрес: ул. „Кирил и Методий” 39, ет.1, ДКЦ Св. Георги
гр.Несебър- Нова Здравна Къща
Телефони: 0887 / 460 632