Д-р Добринка Баева – Вътрешни болести – гр.Шумен

Published by burn on

Д-р Добринка Баева е завършила Медицински Университет – Варна, през 1976 г., специалист по вътрешни болести.

Работи 26 години в I-во вътрешно отделение на Работническа болница- гр.Шумен, като последните три е заведущ отделението.

През последните години тя умело съчетава класическата с алтернативната медицина.

Вече 20 години практикува методите на енерготерапията чрез контакт с пациента и лечение от разстояние.

Десетки са пациентите, които са усетили силнотои енергополе, което стимулира имунната система, кръвообръщението, помага за възстановяване на засегнати от болестта тъкани и органи.

Своята дарба д-р Баева е усъвършенствала в обучителни курсове при Вили Фрефел, Самир Кале,Екатерина Стоянова, Зора Петканчин и др.

Доктор Добринка Баева има много големи успехи при лечение на: псориатичен и ревматоиден артрит, артрози, дископатии, тендовагинити, дискови хернии, ишияс, шипове, невралгии, плексити, радикулити, постинсултни състояния, неврози, парези, депресии, язви и колит на червата, нарушения на съня, епилепсия, гинекологични възпаления, болести на кожата, на отделителната и дихателната система, нарушения на обмяната на вещества и др.

Енерготерапия

Доктор Добринка Баева извършва лечение на пациенти чрез енерготерапия. Тя стимулира мощни процеси на оздравяване във всички органи и тъкани. Чрез енерготерапията се активизира имунната система, централна нервна система и периферията на тялото, подобрява се кръвоснабдяването на вътрешни органи. Този вид терапия започва мощно и продължително понякога и с месеци изхвърляне от организма на: секрети, токсини, задържани течности, пясък, камъчета и други. В периода на лечението обикновено има редуване на периоди – на лечебни реакции, активно пречистване и на почивка, в които пациентите се чувстват много добре. Този процес детоксикация на целият организъм може да продължи от няколко седмици до няколко месеца и води до реални лечебни промени в органи с хронични заболявания.

pic4

Скенар терапия

Доктор Добринка Баева предлага на своите пациенти лечение, чрез Скенар-Терапия. Това е първата биоуправляема, неинвазивна, индивидуално дозирана енергоинформационна електроимпулсна терапия. Тя съчетава модерната електронна технология с древното лечителско изкуство на Изтока (електро-пунктурата). Особено ефективно и бързо е лечението чрез Скенар терапия на: хрема, хронични и остри синузити, ангини, предотвратяване на оперативно отстраняване на сливиците, кашлица, бързо възстановяване след пневмонии и ангини и стомашно чревни проблеми. Тази терапия се прилага и при лечение на:

  • Заболявания на опортно-двигателния апарат, като: болки в мускулите и ставите, спортен травматизъм
  • Храносмилателна система – гастрити, язви, колити, хроничен запек, дискенезии на жлъчен мехур
  • Отделителна система – пиелонефрити, цистити, бъбречно каменна болест
  • Дихателна система – синузити, фарингити, хронични и спастични бронхити, бронхиална астма
  • Нервна система – дископатии, ишиас, невралгии, постинсултни състояния, парези, неврози, нарушение на съня
  • Гинекологични заболявания – възпалителни, дисменорея, функционално безплодие
  • Кожни, очни, индокринни болести, разширени вени, тромбофлибит, ИБС, синдром на Рейно

pic5 pic6 pic8

КОНТАКТИ

Д-р Добринка Баева – Вътрешни болести – гр.Шумен
Адрес: гр.Шумен, пл. Възраждане 1, (Стара поликлиника) Ет. 3
Тел.: 0896 75 50 56; 0896 61 62 80; 0888 74 78 57;
Е-mail:
Web site: http://www.doctor-baeva.com/