Д-р Димитринка Желева – Акушер-гинеколог – гр.София

Published by burn on

Д-р Димитринка Желева е акушер-гинеколог, практикуващ в град София. Като специалист гинеколог, доктор Желева извършва: гинекологични прегледи, женска консултация, ехографска диагностика и лечение на гинекологични заболявания.

Доктор Желева извършва гинекологични прегледи по направление на здравната каса и на свободен прием. Гинекологичния преглед не е само профилактиката, съществуват множество теми и проблеми, които изискват посещението при специалист акушер – гинеколог. Част от тях са: нарушения в цикъла, болести предавани по полов път, семейно планиране, консултации и консултации при стерилитет. В кабинета на доктор Желева ще получите професионални съвети как да се грижите за Вашето здраве.

Женската консултация е проследяване на цялата бременност до първите 40 дена след раждането. Консултацията включва множество прегледи, соматични и лабораторни изследвания. Доктор Желева ще Ви посъветва какво е необходимо да направите при започване на бременност или възникване на гинекологични проблеми.

Гинекологичният кабинет на доктор Димитринка Желева се намира в град София, кв. Люлин. Кабинетът е оборудван съгласно изискванията за работа с НЗОК, а в работата си, доктор Желева използва материали на световни производители. Апаратурата с която е оборудван гинекологичният кабинет е модерна и допринася за съвременна диагностика и лечение в областта на акушерството и гинекологията.

 

Дългогодишния професионален опит и придобитите специализации, позволяват на доктор Желева да предложи на своите пациенти, акушеро-гинекологични прегледи и лечения на високо ниво.

График

Понеделник Втортик Сряда Четвъртък Петък
08:30 – 12:30 13:30 – 18:30 17:30 – 19:00 13:30 – 18:30 08:30 – 12:30

Забележка: Посочения работен график се изисква при подписване на договор със здравната каса При необходимост от свободен преглед освен в посочените от графика часове можете да определите час и дата на мобилен телефон 0888616464.

КОНТАКТИ

Д-р Димитринка Желева – Акушер-гинеколог – гр.София
Адрес: гр. София, ЖК „Люлин” ,втори микрорайон,бл.232,на гърба на вхА.
Тел.: 0888616464
Е-mail:
Web site: http://www.drjeleva.com