ITS | Здравен портал

Д-р Диана Симеонова – Личен лекар гр. Нова Загора

Д-р Диана Симеонова е общопрактикуващ личен лекар в град Нова Загора.

Като семеен лекар извършва: профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания, лечение на пациенти и издава медицински удостоверения.

Има и специалност вътрешни болести. Основната цел на Доктор Симеонова е да осигури квалифицирана и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

 

ДЕЙНОСТ

Доктор Диана Симеонова е личен и семеен лекар в град Нова Загора. Разполага с медицински кабинет за извършване на клинични и профилактични прегледи на пациенти. Като общопрактикуващ семеен лекар, измерва остротата на зрението, кръвното налягане и извършва оценка на психичното и физическо здраве.

Доктор Диана Симеонова извършва диагнотика на заболявания при деца и възрастни в своя медицимнски кабинет в град Нова Загора. Тя е внимателен лекар с дългогодишен практически опит, който установява точно проблемите на своите пациентите. Доктор Симеонова има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Лекарят извършва наблюдение на пациенти с остри и хронични заболявания.

Доктор Диана Симеонова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Нова Загора. В него лекарят извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания. Медицинският кабинет на личният лекар е оборудван със съвременна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Доктор Симеонова и апаратурата, с която е оборудван нейният кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Симеонова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

КОНТАКТИ

Д-р Диана Симеонова – Личен лекар гр. Нова Загора
Адрес: гр. Нова Загора, ул. Петър Бакалов № 1, МЦ-1, Каб.26
Тел.: 0888 442 536

error: Alert: Content is protected !!