Д-р Галили гр. София

Д-р Галили е новаторски метод за лечение на разширени вени.

Според д-р Галили новаторският метод за лечение на разширени вени на крака позволява лесно и ефикасно лечение, водещо до отлична алтернатива на оперативното лечение. Делът на успешните случаи по този метод е над 98%.

КАКВО СА РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ

Това са повърхностни вени, подути от кръв, която се събира при  продължително стоене в изправено положение. В западния свят от около 30% до 50 % от жените и около 20% от мъжете страдат от рaзширени вени на краката – Varicose Veins. При оглед на външния вид на краката, от тях изпъкват синкави кръвоносни съдове, които понякога изглеждат като въжета, виещи се под кожата.
ПРИЧИНИ ЗА ПОЯВАТА НА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ

Наследственост, наднормено тегло, продължително стоене на крак, бременност, употреба на противозачатъчни средства съдържащи естроген, наранявания на долните крайници и други.

КОГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ И ДА СЕ ЛЕКУВАТ ВЕНИТЕ НА КРАКАТА

  •     В случай , че вените изпъкват и се усещат на пипане
  •     Когато краката се подуват през деня
  •     При усещане на тежест при повдигане на краката
  •     Жени и мъже, при които има диагностициран проблем с вените на краката
  •     При повторна поява на вените след операция
  •     При невъзможна оперативна намеса поради възраст или налично заболяване

РАННОТО ЛЕЧЕНИЕ ПРЕДПАЗВА ОТ УСЛОЖНЕНИЯ

Липсата на своевременно лечение е предпоставка за влошаване състоянието на вените, поява на болки, отоци, тежки възпаления, рани по кожата, понякога водещи до образуване  на опасни за живота съсиреци в кръвта.

КАК СЕ ПРОВЕЖДА ЛЕЧЕНИЕТО НА РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ

До скоро основноприетото лечение на разширени вени на краката беше посредством оперативна намеса , при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения. Повечето такива операции водят до облекчение за ограничен период и разширените вени отново се появяват.

Новаторският метод на лечение се извършва от лекар-специалист по кръвоносна система. Прилага се чрез инжектиране на разпенено вещество. Венъж влязло  в контакт със стените на кръвоносните съдове веществото предизвиква мигновена реакция на стесняване. Процесът предизвиква прилепване на стените на вената и абсорбиране на веществото от тялото. Интервенцията се осъществява под лекарско наблюдение, чрез ултразвуков апарат от най-ново поколение, позволяващ да се определи с точност мястото на болната вътрешна вена,  невидима с просто око. В продължение на цялата манипулация не се засягат други кръвоносни съдове или съседни тъкани. В следствие на интервенцията кръвотока от нефункциониращите вени на краката се насочва към функциониращите вени и така се намалява налягането в тъканите на крака.

Преди лечението се назначават съответни изследвания и консултации със специалист.

КОНТАКТИ

Д-р Галили гр. София
Адрес: гр. София, площад Преображение 1
Тел.: 02/ 820 38 55; 0879851557 ; 0879 853 557; 0875 187 278
Е-mail:
Web site: http://dr-galili-bg.com/