Д-р Веселин Палазов – Психиатър гр. Бургас

Д-р Веселин Палазов е специалист психиатър. Лекарят извършва прегледи, консултации и лечение на психични заболявания.

Д-р Веселин Палазов се занимава с диагностика и лечение на психични разстройства. Като психиатър, д-р Палазов лекува психично-здравните проблеми, особено депресивните и тревожните състояния, които често се отразяват на качеството на живот, работата и взаимоотношенията. Поведенческите и емоционалните проблеми могат да засегнат всеки, независимото от пол, възраст и обществено положение.

Д-р Веселин Палазов може да издава медицински удостоверения и свидетелства за притежание на оръжие, изследване за дееспособност и достъп до класифицирана информация. При необходимост от консултация или съвет, относно психичното здраве, не се колебайте да потърсите помощта на д-р Веселин Палазов. В кабинета на специалистът психиатър ще полезни съвети, качествена диагностика и качествено лечение за отстраняването на даден проблем. Д-р Палазов предлага фамилни и индивидуални консултации в своя психиатричен кабинет.

Д-р Палазов се занимава с лечение на психични заболявания. Най-честите причинители на този вид болести са умората, стресът, постоянното напрежение и недоспиване. Част от психичните заболявания са: депресия, панически пристъпи, фобии, състояния на емоционален стрес и други.

КОНТАКТИ

Д-р Веселин Палазов – Психиатър гр. Бургас
Адрес: гр. Бургас, ул. Хан Крум 38 ет. 1
Тел.: 056/ 841395; 056/ 816298; 0888 451225
Е-mail: