Д-р Веселина Бухова – Гастроентеролог гр. София

Д-р Веселина Бухова – Специалист гастроентеролог в град София

Доктор Веселина Бухова практикува като специалист гастроентеролог в град София. Лекарският кабинет се намира в квартал Средец, ДКЦ 2. Гастроентеролог Веселина Бухова има богат професионален опит в областта на медицината.

Гастроентерологията представлява област от специалността вътрешни болести. Занимава се с диагностика, неоперативни терапии и превенция на болести на стомашно-чревния тракт.

Доктор Веселина Бухова извършва диагностика и лечение на различни нарушения на храносмилателната система и болести на стомашно-чревния тракт. Лекарят прилага биопсия на черен дроб, ехография, дрениране на чернодробни и извънчернодробни абсцеси, практикува медикаментозно лечение и неоперативни превенции.

Специалист гастроентеролог доктор Веселина Бухова има сключен договор с НЗОК.

УСЛУГИ
Гастроентерологични прегледи
Доктор Веселина Бухова извършва гастроентерологични прегледи. Лекарят разполага с гастроентерологичен кабинет, намиращ се в град София. Кабинетът е оборудван с модерна медицинска апаратура за извършване на прегледи и лечение на гастроентерологични заболявания.Ехографско и ендоскопско изследване стомах
Специалист гастроентеролог доктор Веселина Бухова предлага на своите пациенти ехографско и ендоскопско изследване стомах.

Ехографското изследване
на стомах е изследване, което използва отразени ултразвукови вълни, с помощта, на които се създава изображение на органи и други структури, които са локализирани в корема.

Ендоскопия – изследване, при което се извършва директен оглед на различни вътрешни органи.

КОНТАКТИ

Д-р Веселина Бухова – Гастроентеролог гр. София
Адрес: гр. София,ул. Хан Крум № 1, ДКЦ 2, к-т 30
Тел.: 0888 356 982