Д-р Весела Сиромахова личен лекар гр. Айтос

Published by burn on

Доктор Весела Сиромахова е личен лекар и практикува обща медицина в град Айтос. Доктор Сиромахова извършва профилактични и клинични прегледи, издаване на направления за специалист и рецепти за лекарства.
Доктор Весела Сиромахова разполага с кабинет, оборудван с нужната медицинска апаратура за извършване на профилактични, диагностични и клинични прегледи. Доктор Сиромахова може да пуска изследвания на кръв и урина в лабораторията на болницата и предписва лекарства за лечение на открити болести.
Като личен лекар доктор Весела Сиромахова извършва консултации относно здравословното състояние на своите пациенти, издава направления за специалисти, при нужда от по-специализирано лечение. Доктор Сиромахова поставя имунизации и извършва наблюдение за нервното, психично и физическо развитие на децата.
Доктор Весела Сиромахова извършва лечение на рахит, чрез профилактика и имунизации, както и лечение на затлъстяване, профилактика при бременни жени, диагностициране и назначаване на лечение за заболявания в ранна детска възраст.

Доктор Весела Сиромахова извършва:
клиничен преглед
поставяне на диагноза
назначаване на терапия
проследяване лечението на пациента

Като общопрактикуващ и личен лекар доктор Весела Сиромахова предлага следните медицински услуги:
консултации относно здравословното състояние на пациента
диагностика на заболявания
наблюдение при лечението
поставяне на имунизации
профилактични и клинични прегледи
лечение на рахит и затлъстяване
проследяване нормалното развитие при деца

 

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Айтос, ул. “Софроний” № 16, ет.1
Телефон: 0888 579953; 0558 22418