Д-р Валентина Неделчева – Общопрактикуващ лекар гр. София

Published by burn on

Д-р Валентина Неделчева е специалист по обща медицина и семеен лекар в София. Лекарят извършва клинични и профилактични прегледи, диагностика и лечение на пациенти и имунизации.

Доктор Валентина Неделчева е общопрактикуващ лекар с дългогодишен опит в град София. Като личен лекар, специалистът извършва консултации, прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни.

Доктор Валентина Неделчева диагностицира и лекува, заболявания свързани със сърцето, белите дробове, покочо-половата система, и стомашно чревният тракт.

При поява на здравословен проблем, не се колебайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Валентина Неделчева за преглед, консултация или лечение.

УСЛУГИ
Доктор Валентина Неделчева предлага за своите пациенти следните медицински услуги:
наблюдение на кърмачета и новородени
подготовя и издава документи за ТЕЛК
задължителни и препоръчителни ваксинации
имунизации
издаване на болнични листове, медицинска експертиза, медицинско удостоверение
издава направление за специалист
проследяване на нервно-психическо и физическо развитие при децата

КАБИНЕТ
Кабинетът на Доктор Валентина Неделчева е оборудван с необходимите инструменти, приспособления и медицинска апаратура за осъществяване на точен медицинският преглед.
Модерната апаратура и богатият професионалнен опит на специалиста, допринасят за точното диагностициране на заболявания и назначаване на подходящо индивидуално лечение.

КОНТАКТИ

Д-р Валентина Неделчева – Общопрактикуващ лекар гр. София
Адрес: гр. София, ул. Свето Преображение 20, каб.37
Тел.: 0888427702