Д-р Анелия Господинова Нецова – Педиатър гр. София

Published by burn on

Д-р Анелия Нецова е личен лекар и специалист по детски болести в град София, Люлин 2, извършващ прегледи, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни. Като специалист по обща медицина Доктор Нецова поставя ваксини и имунизации.

Доктор Анелия Нецова е личен лекар и специалист по детски болести и обща медицина в град София, кравтал Люлин 2, извършващ прегледи, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Като специалист по обща медицина, Доктор Нецова извършва наблюдение на нервното, психично и физическо развитие на деца и възрастни. Като личен лекар GP, Доктор Анелия Нецова извършва консултации относно здравословното състояние на пациенти си, издава медицински направления за специалисти при нужда от по-специализирано лечение.

Направленията, които Доктор Нецова издава са за следните специалисти: Хирург, Невролог, Психиатър, Рентгенолог, Акушер-гинеколог, Нефролог, УНГ, Офталмолог.

Доктор Анелия Нецова има сключен договор с НЗОК и извършва преглед на пациенти по направление и на свободен прием.

УСЛУГИ

Лечение на детски болести
Като специалист педиатър, Доктор Анелия Нецова извършва лечение на детски болести. Педиатрията е специалност от медицината, която се занимава с нормалното, нервно-психическо и физическо развитие при деца до 18 годишна възраст. Специалистът по детски болести предлага: лечение на хронични и остри заболявания, препоръчителни и задължителни имунизации, психични и емуционални нарушения, нарушения в зрението, храненето и затлъстяването.

Имунизации и ваксинации
Доктор Анелия Нецова извършва поставяне на ваксини и задължителни или препоръчителни имунизации в своя кабинет в град София, квартал Люлин 2. Доктор Нецова поставя ваксини против: туберкулоза, хепатит В, тетанус, морбили, паротит, рубеола и проба за манту. Лекарят предлага консултации на своите пациенти, относно поставяне на ваксини и имунизации по желание.

Доктор Нецова подхожда индивидуално и професионално към всеки един пациент и неговото заболяване. Близката връзка и професионалното отношение с пациентите са превърнали лекарят в предпочитан лечител за много хора.

КОНТАКТИ

“Д-р Анелия Господинова Нецова”
Адрес: град София, бул. Проф. Д-р Александър Станишев 17
Тел.: 0898 455 547