Д-р Ангелина Калкова – Хирург гр. Варна

Published by burn on

Д-р Ангелина Калкова е специалист хирург. Мениджър е на център “Хирургия Перфект”.

Д-р Ангелина Калкова предлага богата гама от процедури.

Хирургия Перфект е основана прeз 2000г. в гр. Варна, за да предложи възможност на пациентите освен хирургични, да получат и естетични неоперативни процедури. Целта на центъра е да създава и предоставя на пациентите най-добрите решения на всеки проблем, които да съответстват на високите изисквания за качество и съвременно технологично ниво.

Екипът на хирургия ,,Перфект” се стреми към непрекъснато усъвършенстване, както и да предлага най-новите научно-технически достижения в професионалната сфера на дейността си. В центъра работят висококвалифицирани и професионално обучени специалисти, компетентни да решават проблеми и да удовлетворяват изисквания, съобразявайки се с индивидуалните потребности и желания на клиентите.

В Хирургия “Перфект” разполагат с медицинска и козметична апаратура, предлагаща широка гама от процедури за хирургични и нехирургични корекции на лице и тяло. Тук се предлагат  както стандартни, така и иновативни терапии, подпомагащи здравето, перфектния външен вид и самочувствието. Процедурите, които се прилагат в хирургия ,,Перфект”, са съобразени с последните тенденции в естетичната медицина, като стремежът е да се минимизират прекия дискомфорт и неприятните ефекти при пациентите. Екипът на „Хирургия ” се състои от професионалисти, доказали себе си в областта, в която работят.

Предлага се най-новата платформа INMODE . Това е първата апаратура която пристига в България заедно със световните пазари . Номер едно е сред пластиците в Америка. Януари месец платформата навърши една година от създаването си и оставя след себе си изключителни и бързи резултати защитени с много изследвания и сертификати .
Хирургия Перфект разполага с:
 1.FORMA/неинвазивна радиочестота/
2.FRACTORA/инвазивна радиочестота/
3.LUMECA/IPL използван за третиране на капиляри и пигментации/
4. DIOLAZE много важно !!! ЛАЗЕРНО-ДИОДНА епилация

На пазара са налични различни видове фракциониран ресърфеисинг повечето от които повлияват един или два симптома на стареенето . някои от тях са добри в третирането на бръчки докато други подобряват текстурата и пигментациите на кожата.

Фрактора предоставя подобрение за широк спектър от симтомите на застаряващата кожа и всичко това още с първата процедура . Фрактора заличава бръчки , подобрява текстурата на кожата , повлиява пигментацията , премахва капиляри зачервяжания само от една процедура . Фрактора обединява резултата които до момента беше получен само след употребата на няколко отделни апарата .

Какво е FRACTORA?

 

Фрактора е фракционирана инвазивна радиочестотна енергия която ефективно забавя ефекта на стареене и подобрява състоянието на вашата кожа така че да изглеждае и да се чувстате с 10 години по млади .

Какво представлява стареенето на кожата ?

От ранните 20 години кожата започва да забавя своите обновителни процеси в резултат на което кожата става по-тънка . в допълнение структурите които отговарят за стегнатия вид на кожата/колаген и еластин/намаляват . в годините след менопаузата дебелината а кожата намалява с 1% годишно а съдържанието на колаген намалява с 2%. Това причинява бръчки кожата се отпуска и младежкия блясък изчезва.

Каква е ползата от фракционираната радиочестотна енергия?

Фракционираната енергия се е доказала в годините като несравним метод в борбата с проявите на застаряващата кожа , а и не само . Радиочестотната енергия контролирано загрява кожата за да ремоделира и стимулира колагена в дълбочина в резултат на това бръчките стават по-плитки, повърхността на кожата , пигментациите текстурата се подобряват и кожата възвръща младежкия си вид. Подобрява се хистологията на третираното място /хистологичен лифтинг/.

Какви зони могат да бъдат третирани?

Може да се използва в зони с финни и дълбоки бръчки , белези ,депигментирани и пигментирани зони. Най- общо това са зоните около очите /горен и долен клепач/ зона около устните, чело, бузи /белези от акне/, шия, деколте цяло лице и зони по тялото /стрии и белези/.

Кога ще забележите резултатите ?

Възстановяването е бързо в зависимост от желания ефект от 2 до 10 дни. Нужна е употребата на медицинска козметика и фотозащита. Първи резултати ще забележите през първата седмица от прицедурата . След 30 дни започва реалната промяна на състопнието на кожата ви , през този период започва синтезата на новия колаген. Резултатите ще стават все по-видими с минаване на времето с максимално развитие до шестия месец след процедурата . За инвазивно третиране на белези , стрии, дълбоки бръчки , увисване на кунтура на лице и шия ще са ви нужни повече от една процедура , като се има в предвид индивидуалността на всеки организъм тези пациенти могат да имат задоволителни резултати още след първия сеанс. За най-добри резултати ще бъдете консултирани и ще ви бъде изготвен индивидуален план за лечение.

FОРМА

 

FОРМА e иновативна процедура за лице която ще ревитализира и съживи вашата кожа и ще и помогне да бъде в най-добрата си възможна форма .

Какво е FORMA ?

FORMA използва предимствата на радиочестната енергия за да достигне до дълбоките слоеве на кожата и да стимулира образуването на нов колаген и едновременно с това я стяга.

Как работи?

Форма е разработена въз основата на клиничня успех и развитието на патентованата технология A.C.E/achieve,control,extend/. A.C.E. гарантира ,че постъпилата в дълбоките слоеве на кожата радиочестотна енергия , няма да бъде под или над допустимата и така осигурява максимално най-добрите резултати .

Подходяща ли е за мен ?

За тези от вас които търят неинвазивен и по-натурален вид естетична процедура за подобряване на тонуса на кожата нейната текстура несъвършенства и търсите ефекта на лифтинга то FORMA е за вас . Пациентите използвали FORMA споделят че кожата им е по-гладка и с видимо намаляване на бръчките . FORMA е естетична процедура подходяща за всеки тип кожа тя ще я поддържа будна и блестяща без значение от сезона или от годините .

Какви зони могат да се третират?

форма третира зони по цялото лице места загубили своята жизненост със започнало провисване и образувани финни бръчки като челото , около очите /пачи крак/, горни клепачи , долни клепачи , назолабиални бръчки , провиснали бузи ,двойна брадичка, подчертаване на челюстта , третиране на шия и др.

Има ли болка ?

Форма използва прецизна тенология с таргетна точка дълбоките слоеве на кожата , за да предостави безопасно и ефективно лечение което същевременно е безболезненено и изключително ефективно , без нужен период за възстановяване. След всяка процедура може да има леко зачервяване на третираната зона , което отзвучава в рамките на няколко часа.

Колко процедури са нужни ?

Най-добри резултати има при наслагването на до 6 процедури през седмица , но всичко зависи и от отговора на третираната зона . Така например пациенти с по-малко провисване на кожата се третират с по-малко процедури през по-дълъг период .

 

0878 335 062 – Телефон за записване на часове за консултации и манипулации.

КОНТАКТИ

Д-р Ангелина Калкова – Хирург гр. Варна
Адрес: гр. Варна, ж.к Бриз, м-т Св.Никола 2-492
Тел.: 052335062, 0888690599
Web site: https://www.facebook.com/HirurgiaPerfekt/info?tab=page_info