Д-р Анатолий Караманов -Стоматолог гр. Варна

Published by burn on

Стоматологичната клиника «IDENT» може да се сравни с малък уютен италиански ресторант, където Ви посрещат радушно, а резултатът е винаги превъзходен. Оттук посетителите си тръгват с добро настроение. Без дори да се замислите ще ни препоръчате на приятели и познати.

 

 

Естетична стоматология

Едно от основните направления в нашата практика се явява естетичната стоматология. Недоволни сте от цвета или формата на своите зъби? Заповядайте на безплатна консултация и изберете оптимален вариант за лечение. Всеки човек е неповторим и уникален. Затова ние не клонираме усмивки, а подбираме това, което е в хармония с чертите на Вашето лице. Формата и цветът на зъбите са само елемент от усмивката, който заедно със здравите венци, контурите на устните и формата на лицето създава единствената и неповторима – Ваша усмивка.
Оптималната форма, цвят и разположение на зъбите в зъбната дъга се постига с помощта на керамични фасети, частични или цели коронки. Много е важно да определите заедно с Вашия стоматолог какво не Ви харесва във Вашата усмивка и какво бихте искали да промените. След което се изработва макет от восък на Вашите нови зъби, който се поставя в устната кухина и по този начин може да се види приблизителния резултат преди самото лечение. На този етап може да се обсъди дизайнът на новата усмивка и да се внесат някои промени. По-нататък зъбите се обработват, като стоматологът се старае да запази колкото е възможно повече зъбни тъкани, прави се отливка и в лабораторията се създава Вашата нова усмивка.

Имплантология

Поставянето на зъбни импланти в наши дни е ефективен и широко приложим метод за възстановяване на изгубената функционалност и естетика.
Не бива да се забравя, обаче, че човек идва в клиниката не за имплант, а за да му се възстанови разрушен зъб или зъби и затова грамотното планиране на ортопедичните и хирургичните етапи е необходимо условие за постигане на оптимален резултат.
Запишете се на безплатна консултация и изберете заедно със своя стоматолог оптимален план за Вашето лечение.

Eндодонтия

На ендодонтията (кореновото лечение) се отделя особено внимание, тъй като от него зависи още колко време ще запазите зъба си. Кореновото лечение представлява отстраняване на инфектирания канал, дезинфекция с помощта на специални разтвори и херметична тройна обтурация на кореновия канал. Качественото ендодонтско лечение позволява да се съхрани зъбът в продължение на години, а ненавременното лечение води до формирането на огнища на инфекции в костната тъкан и загуба на зъба.
Задължително условие на качествената ендодонтия е използването на кофердам, латексна платка, която изолира зъбната кухина от микроби, изобилстващи в слюнката на всеки един от нас. Запишете се на безплатна консултация и проверете възможно ли е да бъде спасен наглед безнадежден зъб.

Терапевтично лечение

Всеки малък проблем се нуждае от голямо внимание, за да не се превърне в катастрофа. Не отлагайте за утре това, което е трябвало да бъде свършено още вчера. Да предположим, че към настоящия момент имате малък зъбен дефект, който може да се възстанови с пломба или вложка. Малкият дефект, оставен продължително време без внимание, се превръща в доста по-сериозен проблем, изискващ сложно и скъпоструващо лечение.

Съхранете здравето си и спестете пари.

Протезиране

Протезиране на зъби – това е възстановяване на структурата и функцията на частично или напълно разрушени зъби. Съществуват различни видове протези: снемаеми (частични), неснемаеми (зъбни мостове), постоянни, временни, коронки, вложки, мостове, на свои зъби, на импланти и т.н. Материалите, от които се изработват зъбните протези също са различни: пластмаса, злато, керамика, цирконий и други.
На практика във всяка клинична ситуация може да се предложат няколко варианта за лечение.
Запишете се на безплатна консултация и изберете оптималния вариант.

Цифрова рентген-диагностика

Невъзможно е да се говори за качество на лечението без диагностика и визуализация на резултатите от лечението. Рентгеновите снимки са необходими за диагностика, документиране и наблюдение на резултатите от лечението. Рентгенът се използва при имплантация, кореново лечение, диагностика на кариеса и неговите усложнения. Накратко, не съществува качествена стоматология без контрол от рентген.

Орална хигиена и профилактика

Чистотата е залог за здраве! Най-доброто лечение е предотвратяване на заболяването. Погрижете се за здравето на своите венци и зъби днес, спестете си пари и нерви в бъдеще.
Запишете се на безплатна консултация и разберете какво ще препоръча стоматологът, за да се избегне скъпоструващо лечение и да имате здрав вид.

 

КОНТАКТИ

Д-р Анатолий Караманов -Стоматолог гр. Варна
Адрес: гр.Варна, ул.Братя Миладинови 27
Тел.: 052/ 987722; 0882 987722;
Е-mail:
Web site: http://www.identbg.com/