Д-р Албена Антимова – Лекар невролог гр. Оряхово

Published by burn on

Доктор Албена Антимова извършва електромиография, диагностика и лечение на неврологични заболявания.

Доктор Албена Антимова е лекар невролог, практикуващ на територията на град Оряхово, област Враца. Като специалист по неврология, доктор Антомова извършва диагностика и лечение на неврологични заболявания. Неврологията е дял от медицината, занимаващ се с лечението на заболявания, отнасящи се до централната, периферната и вегетативната нервна система.

Диагностика и лечение на неврологични заболявания

Доктор Албена Антимова – Лекар невролог в ОряховоДоктор Антимова извършва диагностика и лечение на неврологични заболявания в неврологичният си кабинет, разположен на ул. Арх. Цолов 98 в град Оряхово. Кабинетът на доктор Антимова е оборудван с апаратура за елекроенцефалография, електромиография и доплерова сонография.

Електромиография от доктор Антимова

Електромиографията е изследване, използвано за диагностициране на заболявания на периферните нерви и мускулни заболявания. Доктор Антимова е сертифициран специалист по (ЕМГ). Чрез електромиографията се диагностицират: посттравматични увреждания, плексити, невралгии, паркинсон, детски паралич, дископатия, диабетна полиневропатия. ЕМГ е напълно безвредно и безболезнено изследване с продължителност около час.
Неврологичен кабинет в град Оряхово

КОНТАКТИ

Д-р Албена Антимова – Лекар невролог гр. Оряхово
Адрес: Оряхово ул. "Арх. Цолов" № 98
Адрес: гр. Плевен , ул. „Дойран“ 65, МЦ Галилео
Тел.: 0889805563
Е-mail: