ITS | Здравен портал

Доц. д-р Здравко Лазаров – Съдов хирург гр. София

Доц. д-р Здравко Лазаров е специалист по хирургия и съдова хирургия. През 1982 г. той специализира военно-полева хирургия, а през 1989 г. става доцент. През 1992 г. завършва „Бизнес мениджмънт“. Работил е във ВМА, където е завеждал катедра и клиника по „Гръдна, сърдечносъдова и експериментална хирургия“. От 1991 до 1994 г. е бил директор на УБ „Лозенец“. От 2006 г. е началник на отделение по Съдова хирургия. Доц. Лазаров владее целия обем дейности от голямата съдова хирургия. Проявява специален интерес към флебологията (заболявания на вените), като извършва спешни операции при остри състояния на дълбока венозна тромбоза. През 2009 г. доц. Лазаров става преподавател в Медицинския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Специалистът не просто лекува пациенти, не само диагностицира болести, но и дава надежда, вдъхва живот и дарява здраве на своите пациенти. За това спомагат образованието и стажа му в областта, благодарение на които извършва високоспециализирани дейности с прецизността, необходима на всеки медик, изповядващ Хипократовата клетва като свое кредо.

СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Лечението на заболявания на сърдечно-съдовата система предполага изключително добро познаване на функционирането на кръвоносните съдове и тяхното взаимодействие с вътрешните органи, както и най-различните проблеми, които могат да възникнат.

съдова хирургия

Сърдечно-съдовите заболявания понякога изискват лечение с лекарства, но има случаи, когато се налага хирургична намеса.

Именно тогава познанията и уменията на доц. д-р Здравко Лазаров придобиват изключително значение за благоприятния изход от цялостния курс на лечение на болния човек.

КОНТАКТИ

Доц. д-р Здравко Лазаров – Съдов хирург гр. София
Адрес: гр. София, Лозенец, ул. Козяк 1 – МБАЛ Лозенец
Тел.: 0888 901 377
Web site: http://www.lozenetz-hospital.bg

error: Alert: Content is protected !!