Дом за стари хора Секвоя – гр.София

Published by burn on

Дом за стари хора Секвоя е едно чудесно място за вашите близки.

Ние ще се погрижим за тяхното отлично прекарване и приятни моменти в един от най-добрите домове за стари хора в София.

Постоянната грижа, милото отношение и традициите ни в тази област са причината да сме толкова предпочитани пред останалите домове, като гостите на дома са от цялата страна.

Висок професионализъм, компетентност, опит и отговорност са нещата, които ни изразяват най-добре, а нашите стремежи са да направим света едно по-добро място.

Дом за стари хора Секвоя разполага с капацитет от 15 души. Сградата е с топлоизолация, PVC дограма и с газова система за отопление, както постоянна топла вода. За почивката и разнообразието на домуващите е създадена просторна дневна и удобна трапезария за хранене. Градината и голямата тераса на сградата дават възможност за отдих и разходка на чист въздух сред зеленината.

За максимално удобство на възрастните хора в Дом за стари хора Секвоя се стараем да създадем сигурна и приятна среда, която в максимална степен да се доближава до домашната, в която те често са свикнали да живеят.Нашата цел е да осигурим не просто качествени и професионални грижи на хората, но и да подобрим значително качеството им на живот. Осигуряването на медицински услуги, както и отличните санитарно-хигиенни условия в дома са нашата гордост, а храненето е съобразено с индивидуалните здравословни нужди на всеки гост.

Дом за стари хора Секвоя е разположен в квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Подържаната градина с много цветя и зеленина съзава у домувашите усещане близко до собствен дом и естествена атмосфера. Квартал Горна баня е предпочитано място за живеене заради комуникативното си място и уникалната си природа.

Предимствата, които домът предлага са :

*Отлично отношение;

*Разумни цени;

*Квалифициран персонал;

*Внимание и грижа за настанените;

*Удобна и красива сграда;

*Градина за разходки и разговори;

Цените за настаняване в “Дом за стари хора Секвоя” са изключително ниски в сравнение с конкурентните домове.

Домът разполага с надежден и квалифициран персонал, който може бързо и адекватно да реагира на нуждите на хората настанени в дома.

Домът е оборудван със всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него.

Стаите са модерни със собствени санитарни помещения.

Наясно сме, че от съществено значение за развитието на дома е доброто мнение на хората, пребиваващи в него, за това нашият персонал предлага ведро и учтиво отношение на пребиваващите гости.

Галерия

с1 с2 с3 с4

КОНТАКТИ

Дом за стари хора Секвоя – гр.София
Адрес: гр.София, кв. Горна Баня, ул. "Равнище" №24
Тел.: 02 956 9049