Дом за Възрастни Хора “Морена” гр. София

Published by burn on

Това не е обикновен хоспис или старчески дом. В дом за възрастни и стари хора “Морена” работи висококвалифициран и обучен персонал от медицински кадри: доктор-рехабилитатор, медицински сестри, санитарки.

Нашата месечна такса е от 600 лв., в която е включена и рехабилитация за всички видове заболявания. На разположение е високо квалифицирана медицинска помощ за възрастни и тежко болни пациенти. Стриктно следим и се грижим за изпълнението на назначена терапия. На разположение в дома е индивидуална рехабилиционна програма.

Мисия

Мисията ни е да осигурим непрекъснато наблюдение и персонална грижа за вашите близки, за да могат и те и вие да бъдете спокойни и сигурни. Нашата цел е да създаваме уютна домашна обстановка за тези, които имат нужда от подкрепа и грижи. Ние сме тук и ви подаваме ръка!

За Дома

Дом за възрастни и стари хора “Морена” съществува от 9 години. Разполагаме с 8 стаи и 20 легла. Домът ни е малък, но малкото пациенти предполага качествени услуги, a ние държим най-много на отлични резултати. Затова нашите клиенти са доволни и благодарни. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия и телефон. Има баня и тоалетна във всяка стая. Старчески дом “Морена” е топъл и уютен. Имаме парно отопление. В дом за стари хора “Морена” има гостна стая за релакс, където обитаелите му прекарват голяма част от времето си в забавления и игри, гледане на телевизия, викторини, литературни беседи и други развлечения.

Персонала е високо квалифициран, специализиран в грижите към болните в дома. Разполагаме с рехабилитатор, и медицински кадри, които във всеки един момент са готови да укажат социални услуги на нашите възрастни хора. Дома разполага с градина, със зелени тревни площи и много дървета, създаващи приятна и релаксираща атмосфера.

Почивка и спокойствие

Медицинска помощ психо-емоционален комфорт културни и спортни мероприятия чествания, тържества контакти с близките и семейството денонощно медицински специалисти, eжедневен медицински контрол рехабилитация поставяне на системи и инжекции, катетри и други, консултация с лекар специалист

Обгрижване и Рехабилитация

Храна: 4 пъти на ден диетично хранене, социална подкрепа, фризьор и бръснар денонощно, хигиенно-битово обслужване, рехабилитация и масаж, провеждане на индивидуални процедури и цялостни програми, масажи, раздвижване лечебна физкултура.

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

Дом за Възрастни Хора “Морена” гр. София
Адрес: София, кв. Княжево, ул. "Морени" 21
Тел.: 0878966767, 0899005440, 028570289
Е-mail:
Web site: http://www.jordanna.eu