Домът за възрастни хора Радка Кашева гр. София

Published by burn on

Домът за възрастни хора Радка Кашева е разположен в квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Подържаната градина с много цветя и зеленина съзава у домувашите усещане близко до собствен дом и естествена атмосфера.

Квартал Горна баня е предпочитано място за живеене заради комуникативното си място и уникалната си природа. Благоприятният климат и балнеоложките дадености са добра предпоставка за организирането на социални дейности, свързани с грижата за стари хора. Изключително чистия въздух и взаимодействието на въздушните течения и всички особености на квартала, осигуряват мек полупланински климат и много слънчеви дни без мъгли, допринасящи за приятните усещания на всички гости на дом за възрастни хора Радка Кашева.
Домът разполага с капацитет от 15 души. Сградата е с топлоизолация, PVC дограма и с газова система за отопление, както постоянна топла вода. За почивката и разнообразието на домуващите е създадена просторна дневна и удобна трапезария за хранене. Градината и голямата тераса на сградата дават възможност за отдих и разходка на чист въздух сред зеленината.

За максимално удобство на възрастните хора в Дом са възрастни хора Радка Кашева се стараем да създадем сигурна и приятна среда, която в максимална степен да се доближава до домашната, в която те често са свикнали да живеят.Нашата цел е да осигурим не просто качествени и професионални грижи на хората, но и да подобрим значително качеството им на живот.

Осигуряването на медицински услуги, както и отличните санитарно-хигиенни условия в дома са нашата гордост, а храненето е съобразено с индивидуалните здравословни нужди на всеки гост.
Дом за стари хора Радка Кашева от години е символ на професионализъм, когато става дума за възрастни хора и грижата за тях. Осигуряването на пълен набор от грижи, нужни за всеки гост на дома е от съществено значение за нас, за да се чувстват добре както настанените, така и техните близки.
„Благодарим за доверието Ви, което ни направи това, което сме днес!“ – Радка Кашева (собственик)

КОНТАКТИ

Домът за възрастни хора Радка Кашева гр. София
Адрес: кв. Горна Баня, ул. “Равнище” 24, София
Тел.: 029569049, 0887699676
Е-mail:
Web site: http://radkakasheva.com