Доктор Радост Терзиева – Стоматолог в гр. Сливен

Published by burn on

Доктор Радост Терзиева е лекар стоматолог, практикуващ своята дейност в град Сливен. Зъболекарят разполага смодерно оборудван стоматологичен кабинет, в който извършва: профилактични прегледи, протетична стоматология, лечение на кариеси, пулпит и други заболявания на зъбите и венците.
Лечение на кариеси от Доктор Радост Терзиева в град Сливен

Доктор Радост Терзиева извършва лечение на кариеси в своя кабинета в град Сливен. Кариесът е най-често срещаната причина да потърсите медицинската помощ на стоматолог. Лечението му се осъществява, чрез отстраняване на засегнатата тъкан на зъба и поставяне на пломба. В своята работа Доктор Радост Терзиева използва само висококачествени материали като фотополимери, амалгама и химиокомпозит при изработката на пломби.

Доктор Терзиева препоръчва на пациенти си редовни профилактични стоматологични прегледи. По този начин кариесите биват установени в начален стадий и тяхното лечение е бързо и безболезнено.
Лечение на пулпит от Доктор Радост Терзиева в град Сливен

Доктор Радост Терзиева предлага засвоите пациенти лечение на пулпит. Представлява възпаление на зъбния нерв и е съпроводено с хронична или остра болка. Най-честата причина за него появата на пулпит е кариеса, достигнал до зъбната кухина. Ако бъде открит в начална фаза пулпитът може да бъде обратим, но в повечето случай води до отстраняване на зъбни нерви. Лечението се осъществява чрез ендодонтско лечение (кореново лечение). При него се отстраняват възпалените и инфектирани нерви и кръвоносни съдове. Образувания отвор на зъба се възстановява с фотополимер или с лабораторно изработени обтурации.
Протетична стоматология от Доктор Радост Терзиева в град Сливен

Доктор Радост Терзиева е стоматолог – специалист по протетична стоматология. Това е лечение на дефекти по зъбните редици, зъбната коронка, пълно отстраняване на зъби и други. Основни цели са възстановяване на дъвкателната функция и говор, както и естетика. Протетичната стоматология включва:

лечение на разрушени зъби, чрез поставяне на коронка
заместване на липсващи зъби
поставяне на мост зъбна протеза или имплант

Стоматологичен кабинет в град Сливен

Доктор Радост Терзиева разполага със стоматологичен кабинет в град Сливен. Доктор Терзиева работи изключително внимателно и професионално. При наличието на болка в зъбите или некомфортно усещане в устната кухина, не се колебайте да потърсите стоматологичните услуги на Доктор Терзиева.

КОНТАКТИ

град Сливен
Адрес: ул. Антон Пану № 9
Телефони: 044 634483, 0888 130128