Доктор Радка Кирчева – Алтернативна медицина гр. Пловдив

Published by burn on

Д-р РАДКА КИРЧЕВА e специалист по алтернативна медицина. Лекарят лекува чрез фитотерапия алергии, неврози, мигрена, стомашно-чревно заболявания, жлъчно-каменни и бъбречно-каменни болести, хемороиди, мъжки и женски стерилитет, карцином на маточната шийка, миомни възли, карцином на млечната жлеза, карцином на простатната жлеза, аденоми ма простата, нощно напикаване и други. Не лекува очни, ушни и сърдечно-съдови заболявания. Прегледите при д-р РАДКА КИРЧЕВА са БЕЗПЛАТНИ. Лекарският кабинет се намира в град Пловдив.
Център по иридодиагностика и фитотерапия – гр. Пловдив. Доктор РАДКА КИРЧЕВА e специалист по алтернативна медицина.

Тя е родена на 20.05.1954 година в с. Стойките, окр. Смолян. Завършва Медицински Университет град Пловдив, специалност – Акушерство и гинекология. Кара допълнителна специализация-иридодиагностика и фитотерапия – гр. Къолн, Германия. Д-р Кирчева практикува както в България, така и в чужбинаkircheva-d-r

Доктор КИРЧЕВА лекува всички болести, без офтоматология, инсулт и инфаркт. Тя е известна в цял свят по лечението на стерилитет с фитотерапия. Световноизвестен специалист по иридодиагностика и фитотерапия, завършила медицина в България и специализирала в гр. Къолн-Германия.

Благодарение на невероятно точно и прецизно диагностициране и дългогодишен опит във фитотерапията /не изключвайки и традиционните медикаменти/ доктор Радка Кирчева лекува успешно почти всички болести познати на човечеството, включително и документирано доказано два от най-страшните бича между хората на майката Земя: раковите заболявания на всички органи и стерилитета, като изключим единствено инфарктните състояния, инсулта и вируса на СПИН.

Измежду нейните излекувани пациенти има болни от хипертония, бъбречни заболявания, артрити, дископатии, кожни заболявания, гинекологични, нервни и психични разтройства и други. Всичко това е документирано с безброй изследвания, епикризи, рентгенови снимки и лекарски заключения.

Доктор РАДКА КИРЧЕВА е излекувала от СТЕРИЛИТЕТ близо десет хиляди души от целия свят, като мнозина от тях са правили безуспешни опити, и то многократни за оплождане ин витро. В Европа ЕДИНСТВЕННО ДОКТОР КИРЧЕВА ЛЕКУВА АЗСПЕРМИЯ С ФИТОТЕРАПИЯ!!!

Трябва да знаете, че лечението с фитотерапия е по-продължително, но изключително резултатно и не дава рецидив на заболяването!!!

Прегледите при д-р Кирчева са БЕЗПЛАТНИ.

КОНТАКТИ

Доктор Радка Кирчева – Алтернативна медицина гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Ландос №22, ет. 5, ап. 15
Тел.: 032283222, 0898338938
Е-mail:
Web site: http://dr-kircheva.hit.bg/