Доктор Рада Алексиева – Kвантов медик и хомеопат гр. Пловдив

Published by burn on

Доктор Рада Алексиева е специалист квантов медик и хомеопат практикуващ своята дейност в град Пловдив. Предлага на своите пациенти, лечение на заболявания, чрез електронно кодирани лекарства, притежаващи висок коефициент на действие.

Доктор Рада Алексиева е единствения представител, по квантовата медицина в страната. Квантовата медицина е последния дял от хомеопатията, която е метод от алтернативната медицина.

Наименованието квантова, идва от използването на алтернативни методи, за въздействие на универсалната енергия върху човешкото тяло.

Квантовата медицина оказва лечебно въздействие, като стимулира организма, да задвижи своите естествени само възсановителни сили, като му дава възможност да се справи сам с настъпилия здравословен проблем.
Лечение чрез хомеопатия от Доктор Рада Алексиева в град Пловдив

Доктор Алексиева е помогнала на много деца с аутизъм в Лондон, чрез прилагане на хомеопатия и специални диети. Към настоящия момент, лекарят усвоява дисциплината Фамилни констилации.

Хомеопатията представлява метод, при който се използва разредена форма на вещество, което причинява симптоми на съответна болест. Хомеопатията е все по-предпочитана за лечение, поради употребата на естествени природосъобразни продукти и препарати за лечение.

За хомеопатичното лечение се използват методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на организма. Хомеопатията не действа агресивно и не нанася вреда по токсичен път или да променя самия организъм.

КОНТАКТИ

населено място: град Пловдив / Северен
Адрес: ул. Св. Иван Рилски 52
Телефони: 0884 155378, 0879 446280